Pri nas se itak vse plača 2x če ne 3x
Je tako!
In zakaj ne bil duplikat plačljiv?
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Od kdaj pa ima kartica zdravstvenega zavarovanja omejen rok veljavnosti? Na moji ne piše niti datum izdaje niti datum poteka veljavnosti??
Piše Bibi, piše, samo pogledat moraš.
Kok je novih !!!. Up.imena so v pomladanskem razcvetu
vojko443, sem zelo dobro pogledal na obeh straneh kartice. Na njej so le moje ime in priimek, datum rojstva, 9 mestna ZZZS številka in nad njo še ena daljša 11 mestna številka (ne vem točno, kaj to je, vsekakor pa ni datum).
bibi555a, poglej, če je vtisnjeno 0. Če je, je prva serija in res nima roka veljavnosti....
Seveda ima. Velja le do smrti ;-)
Toma, dobra:)
Super....naslednje leto ponovno volim "gibanje".
Jaz tudi, Bog ne daj Janše..Kradel mi je osebno svobodo in težil z PCR testi, da so posvečeni z njimi dobro služili..
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Pri nas se itak vse plača 2x če ne 3x
Je tako!
In zakaj ne bil duplikat plačljiv?
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Od kdaj pa ima kartica zdravstvenega zavarovanja omejen rok veljavnosti? Na moji ne piše niti datum izdaje niti datum poteka veljavnosti??
Piše Bibi, piše, samo pogledat moraš.
Kok je novih !!!. Up.imena so v pomladanskem razcvetu
vojko443, sem zelo dobro pogledal na obeh straneh kartice. Na njej so le moje ime in priimek, datum rojstva, 9 mestna ZZZS številka in nad njo še ena daljša 11 mestna številka (ne vem točno, kaj to je, vsekakor pa ni datum).
bibi555a, poglej, če je vtisnjeno 0. Če je, je prva serija in res nima roka veljavnosti....
Seveda ima. Velja le do smrti ;-)
Toma, dobra:)
Super....naslednje leto ponovno volim "gibanje".
Jaz tudi, Bog ne daj Janše..Kradel mi je osebno svobodo in težil z PCR testi, da so posvečeni z njimi dobro služili..