Magazin /magazin/vip

Zdravstvena kartoteka Jeffreyja Epsteina šokira

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Dieta 11:26 06.februar 2026.

Dumb še kar zanika, da bi kaj imel z E.. Slike so ponarejene in ljudke lažejo, he,he,he

• popokatopetl 10:41 06.februar 2026.

Sej za agenta Mosada z nalogo narest čimveč slik pomembnežev s premladimi puncami, lasten nivo testosterona ni bistven. Pol pa ni čudno da vsi ameriški politikanti po vrsti furajo Israel first! Na koncu je bilo v interesu vseh da ne čivkne preveč.

• Dieta 11:25 06.februar 2026.

Z Mossadom je Izrael naredil odlično delo. Držijo Dumba v šahu zato, da bo podpiral Izrael in vojne zločince.

Ruska_Zmaga 10:49 06.februar 2026.

Novinarski pisuni samo izivajo, zakaj je potrebna slika z Donaldom,ko pa že vrabci čivkajo, da sta bila Obama in Gates prave zveri???!!! Mate pirhe povedat zakaj, pa da vas slišim?!!! Tole si raje poslušajte,banda novinarska!!! https://theworldwatch.com/videos/1610861/the-victims-have-warned-us-before/

• Antivaxer 11:22 06.februar 2026.

In?! Saj jim nihče nič ne more! Lahko počnejo kar hočejo...še cepljenje so organizirali kil debil in ostala banda pokvarjena!

Človek2025 13:07 06.februar 2026.

Kaj imaš pa ti proti cepljenju?! Meni je cepljenje rešilo življenje! Hvala Beovička! Dol z anticepilci!

Ruska_Zmaga 13:30 06.februar 2026.

Se vidi kaj ti je cepivo naredilo, še tistih par sivih celic ti je skurilo!!!

Človek2025 13:33 06.februar 2026.

Reveži ste tisti, ki se niste cepili. Za par zagretih sem že slišal, da so umrli za anevrizmom. Žal mi je mojega nekdanjega sošolca, ampak kaj hočeš, če so ljudje tupi, so tupi.

Ruska_Zmaga 13:56 06.februar 2026.

Lepo, da priznaš, da si tup in glup!!!

• tyler 18:36 06.februar 2026.

V kripto prevari sem izgubil 560.000 evrov in nekaj časa sem mislil, da jih ne morem dobiti nazaj. Izkušnja je bila uničujoča, dokler nisem stopil v stik z NVIDIA TECH HACKERS. Njihova ekipa je bila profesionalna, odzivna in zelo usposobljena ...prikaži več za sledenje ukradenemu premoženju. Na moje olajšanje jim je uspelo pravočasno povrniti mojo kriptovaluto. Zelo sem jim hvaležen za pomoč. Kar se mi je zdelo kot popolna izguba, so spremenili v zgodbo o uspehu. E-pošta: [nvidiatechhackers@gmail .com]*

Katriel 19:14 06.februar 2026.

Iščeš dekle za eno nоč💋? Dobrodošli - www.sex21.fun

Človek2025 13:09 06.februar 2026.

Putin je glavni pedofil. V Epsteinovih datotekah je omenjen 27.347-krat. Epstein mu je rihtal finance in mladenke ki so lulale po Putinu. Zlati tuš za Putina!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.