Ko je bil še mlad,je bil na Bledu
Res je, sta šla z Rodetom na kremšnite in na prijateljice noči...
Jst sm si tud z njim želel obiskat bordel pa nama je bilo onemogočeno! fak vi na zurnalu kaksne gluposti pisete!
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
A ga boste že nehal srat s temi Vatikaneri !
A bejžte no, kaka laž in to teh ki bi naj verjeli v božje zapovedi. Čudno da ni prišel v Slovenijo tasktrat, ko je bil le streljaj od meje v Trstu.
Pač to novico je vrgla vn Nora24...in k je Zurnal24 sam njen privesek zdej to ropota naprej!
Res Nora24tv životari od špekulacij in bedna vprašanja pošilja vsepovprek. Itak, da odgovorov ne prejmejo. Kdo razumen bi na te špekulacije odgovarjal.
Niti slucajno ni hotel v mocvirniski pernati bordel‼️🖕🏿
Saj so mu obljubili obisk dinastije na Trstenjakove. Pa se je tamkajšnih 🐑🐏🐑 z njihovim pastirjem ustrašil..
A se bo ta kurcij zdaj opravicil Sloveniji?
Sure, to je tako kot, da sem ga želel obiskati...ko sem bil v Rimu....
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Ko je bil še mlad,je bil na Bledu
Res je, sta šla z Rodetom na kremšnite in na prijateljice noči...
Jst sm si tud z njim želel obiskat bordel pa nama je bilo onemogočeno! fak vi na zurnalu kaksne gluposti pisete!
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
A ga boste že nehal srat s temi Vatikaneri !
A bejžte no, kaka laž in to teh ki bi naj verjeli v božje zapovedi. Čudno da ni prišel v Slovenijo tasktrat, ko je bil le streljaj od meje v Trstu.
Pač to novico je vrgla vn Nora24...in k je Zurnal24 sam njen privesek zdej to ropota naprej!
Res Nora24tv životari od špekulacij in bedna vprašanja pošilja vsepovprek. Itak, da odgovorov ne prejmejo. Kdo razumen bi na te špekulacije odgovarjal.
Niti slucajno ni hotel v mocvirniski pernati bordel‼️🖕🏿
Saj so mu obljubili obisk dinastije na Trstenjakove. Pa se je tamkajšnih 🐑🐏🐑 z njihovim pastirjem ustrašil..
A se bo ta kurcij zdaj opravicil Sloveniji?
Sure, to je tako kot, da sem ga želel obiskati...ko sem bil v Rimu....