Svet
429 ogledov

Zelenski: Putin tega noče!

Komentarjev 24
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Človek2024 19:19 15.maj 2025.

Iz vesolja se vidi, da Putinu ni do miru, ampak naši rusofilčki še vedno nabijajo, da je miroljubni striček, ki se noče pogajati, ker mu ni všeč večerja,ki so mu jo skuhali.

• Idioti 22:07 15.maj 2025.

jERNEJ @ a NI ČUDNO , DA JE KAR NAENKRAT TOTALNO IDIOTSKI KOMENTAR DOBIL 5 PLUSEV IN NOBENEGA MINUSA ! A NI TO ČUDNO ? sAM DA NE BOŠ POL JOKU , DA RUSI PONAREJAJO JAVNO MNENJE ! a MORAM ...prikaži večM JAZ ZDAJ NAREDITI 10 nikov DA POJEBEM TVOJO NOROST ! nE PADA M NA PAMET , DA SE BODEM Z ENIM , KI JE UŠEL IZ pOLJA !

Človek2024 11:49 16.maj 2025.

Očitno ti gre na živce, ker se toliko bralcev strinja z mojim komentarjem, ki razkriva tvojega ljubljenega Putina kot poponega hipokrita.

luckyss_1 19:16 15.maj 2025.

Putler je revež, ki izgublja vojno in tega še ni dojel.

CarZelenski 19:24 15.maj 2025.

Zelenski je naredil odlične poteze in razkrinkal Putinovo pretvarjanje, da mu je za mir.

• Carrieie_3065 16:52 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Idioti 22:12 15.maj 2025.

uredništvo Žurnala prosim , da izbriše vse NIKe , ki prihajajo iz istega IP računalnika ! Če ne boste , komentarji n ebodo imeli smisla in se bomo hitro poslovili , razen , če tudi vam kot vsej ostali Cajteng ...prikaži več bandi ni v interesu , da postanete uradno trobilo , tudi po štelanju javne ga mnenja !

NickMason 18:41 13.maj 2025.

Putin še preklemano hoče,samo ne po Zelenskytovi volji ,kakorkoli,dlje bo zavlačeval več Ukrajine bo Rusko,preprosta matematika

• Rim 19:53 13.maj 2025.

Ko odstraniš zahodno propagando, je to vidno iz vesolja.

• Ender3 20:44 13.maj 2025.

Putin je dosegel cilje in ima adute v rokah in zakaj le, bi se ukvarjal z vprašanji in pogoji, ki mu jih postavlja in pošilja ukrajinski komedijant..

• Jernej65 10:11 14.maj 2025.

Dlje ko bo morilski Putler zavlačeval, dlje bo uvažal ruska trupla v krstah iz Ukrajine. Rus mu je vreden toliko, kot mozolj na njegovi morilski riti. No rusofilčki sedaj pa začnite lajati.

Slayer 11:32 14.maj 2025.

Ti že od rojstva lajaš v luno!!!

NickMason 11:37 14.maj 2025.

Jernej65,krste so na obeh straneh,zgubljajo pa ukrajinci ,v vsaki vojni so mrtvi na obeh straneh ,ne vidim poante v tem kar si napisal,čist brez veze,aja rad imaš ukrajince,bogi revež ti,se mi smiliš ker zgubljajo na polno

• Jernej65 11:39 14.maj 2025.

NickMason, zbudi se. Morilski Putler si je na Ukrajini polomil zobe in pobil na stotisoče Rusov, za prazen kurac.

Slayer 11:41 14.maj 2025.

Tvoj kurac že celo življenje strela v prazno!!!

• Jernej65 11:46 14.maj 2025.

Rusofilčki, kaj bo imelo več stotisoč mrtvih Rusov od ukrajinske zemlje, no povejte mi debilčki. Kateri svetovni voditelj poleg Hitlerja je pripravljen žrtvovati toliko ljudi za skoraj nič napredovanja. Tega je zmožen samo morilski Putler, ker je čista kopija Hitlerja. ...prikaži več Še dobro, da ima dovolj Rusov, kot potrošno robo. Izgleda da še v 2 svet. vojni ni umrlo dovolj Rusov, še jih je preveč, morilski Putler jih sam pobija. Nobeden ne rabi napadati Rusije, saj se bo sama uničila.

NickMason 11:47 14.maj 2025.

Slayer,saj zato je pa skozi nataknjen,ko mu vsi partnerico obdelavajo samo on ne

• Jernej65 11:48 14.maj 2025.

NickMason, to pa ne veš, da sem jaz nategnil tvojo skurbano babo.

NickMason 11:59 14.maj 2025.

Jernej65,Ni koristi od tebe😂,priključi se paradi ponosa raje,tam spadaš

• Jernej65 13:23 14.maj 2025.

NickMason, a misliš da se bom priključil vam Putlerjevim ritolizcem, kje ti živiš. Ni moj problem, če imate rusofilski kreteni že vsi rdeče riti od nategovanja, ki vam ga izvaja morilski Putler. Orban organizira parado ponosa za Putlerjeve ritolizce, sigurno boš tam debil.

Slayer 19:16 14.maj 2025.

Debil te je naredil IQ20!!!

CarZelenski 19:23 15.maj 2025.

Putina je strah potovati v Turčijo, ker ga lahko zastrupijo, tako kot on zastruplja svoje nasprotnike. Bogi revež prestrašeni.

• atamama 11:43 15.maj 2025.

Jernej, saj veš, zgodovino določajo zmagovalci. V poduk (nepreveden) citat: “Ne očekujte da ćete, jednom iskoristivši rusku slabost, zauvijek primati dividende. Rusi su uvijek dolazili po svoj novac. A kada dođu – ne oslanjajte se na sporazum koji ste potpisali, ...prikaži več, trebali biste ga opravdati. Oni ne vrijede ni papira na kojem su napisani. Stoga je s Rusima ili igrati pošteno, ili ne igrati.” Otto von Bismarck....... Veš, to je po domače, osel gre samo enkrat na led, pa misliš da bodo Rusi šli več?

Slayer 11:32 14.maj 2025.

Zeleni cigo!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.