Svet
538 ogledov

Zelenski z novimi prošnjami

Komentarjev 30
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rafo 09:35 26.januar 2023.

    če ne bomo ustavili do konca neumnih evropskih politikov ,nas bo zeleni potegnil v svetovno vojno,poznavalcem je jasno da rusija ne bo popustila za nobeno ceno ,še nikoli ni ,tudi orožja in ljudi imajo dovolj

  • Avatar pantani
    pantani 09:35 26.januar 2023.

    Idiot zadrogiran!!!

  • Željko 09:24 26.januar 2023.

    Pa kdo si ti Zelenski nek predsednik neke zabačene zaostale države pa kaj k.... smo mi tebi dolžni karkoli dejat. Skrij se v luknjo in utihni!

  • rd2dmk2 10:00 26.januar 2023.

    no ja usa je podpirala Iranskega šaha in potem so dobili po pi...ki. pa še kdo na enak način. in zakaj imamo združene narode, ki naj bi preprečevali in reševali take konflikte. a mogoče ste kaj slišali o njih ? ...prikaži več ? jest nič. zakaj angleški boby nima pištole ? ameriški pa jih ima cel prtljažnik v avtu ? tukaj dajemo tipom orožje. naj se tepejo z golimi rokami. ne pa da bodo potem vsi skup lahk šli nad nas. in to krasno oboroženi.

  • optimist11 09:33 26.januar 2023.

    Pazite, da ne boste povzročili jedrske vojne.

  • Avatar Novak82
    Novak82 10:20 26.januar 2023.

    SLAVA RUSIJI - Z- СЛАВА РОССИИ

  • QSprm 11:36 26.januar 2023.

    Prav neverjetno kako lahko ta zadrogirani neonaci vlece v vojno celo eu. Kaj so nasi politiki res tako zelo neumni, nesposobni in pokvarjeni, da delujejo proti našim lastnim interesom in nas hocejo spravit v vojno. Ne samo toliko, marvec se ...prikaži več bolj so nori. Kdo je razstrelil severni tok pa nikogar ne zanima, odkar se ve da so bili na delu "nasi". Od prikrite smo presli v odkrito podporo terorizmu. Pa dobrodosli v diktaturi demokracije.

  • leonardo 11:01 26.januar 2023.

    On nič ne prosi. ON zahteva. Le kakšnega aduta ima v rokavu, da dirigira celi Evropi? Za Ameriko se ve, kaj ima v Ukrajini ampak našim evropskim norcem bi bilo dobro povedati, naj umaknejo svoje umazane tace stran od te ...prikaži več vojne. TO NI NAŠA VOJNA!

  • janči 15:38 26.januar 2023.

    S kakšnimi novimi prošnjami? Naslov bi moral biti "Zelenski z novimi zahtevami in izsiljevanjem".

  • Ender3 15:44 26.januar 2023.

    Še to naj priznajo, koliko raket doseže cilj, ker jim Rusi motijo GPS signal. To je strateška prednost vse ostalo bo postalo, manj pomembno.

  • Avatar pantani
    pantani 07:50 27.januar 2023.

    Medtem ko zahodni viri z vsako novo dobavo iz svojih arzenalov režimu v Kijevu napovedujejo superorožje, ki bo situacijo na fronti obrnilo Ukrajincem v prid – to so bili brezpilotni letalniki, nato raketni sistemi HIMARS, zdaj oklepna vozila in tanki ...prikaži več – in se ta obrat nato nikoli ne zgodi, je ruska vojska nedavno res začela uporabljati svoje superorožje na območju posebnih operacij. In to je tudi tank T-90M »Proriv«, ki se že uporablja na določenih sektorjih fronte!!!

    • Avatar pantani
      pantani 07:51 27.januar 2023.

      Abramsi, Leopardi, Challengerji in podobni nasprotniki so dobri tanki, vendar pa na številnih področjih že zaostajajo za ruskim Prebojem - in to bo gotovo opazno tudi na ukrajinski fronti.

  • Avatar pantani
    pantani 07:51 27.januar 2023.

    https://insajder.com/svet/cakajoc-na-leoparde-abramse-challengerje-ruska-vojska-prejela-novo-serijo-tankov-t-90m-preboj

  • Kmodri 16:38 27.januar 2023.

    Prej ko si ruski stroj polomi zobe v Ukrajini prej bo konec specialne vojaške operacije!

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 05:53 27.januar 2023.

    Jaz zagotovo nebi želela biti žrtev apetitom Kremlja...kot nekoč Poljska, DDR, Češka, Madžarska, v Ljubljanski šoli so se naši starši že norali učit rusko, HVALA zda za zvezo NATO ! Vprašajte tistih 120 narodnosti v Rusiji, ki niso imeli sreče ...prikaži več v vojaški podpori nikogar in so jih Rusi zasedli in z agresijo jih spreminjajo v tlačane z obveznim ruskim jezikom. Kremelj krade njihovo naravno bogastvo da Kremelj ustvarja ruske tajkune. in na mmc temu ploskajo !

  • Jernej65 16:27 26.januar 2023.

    In rusofilčki imajo zopet žolčni izliv. Nič jim ne gre na roko, Putkotove rakete vse bolj letijo v prazno. Počasi in sigurno bo Putko dotolčen, rusofilčki pa še bolj penasti okrog ust.

    • Avatar pantani
      pantani 07:43 27.januar 2023.

      Bogi otrok!!!

    • Avatar pantani
      pantani 07:49 27.januar 2023.

      Medtem ko zahodni viri z vsako novo dobavo iz svojih arzenalov režimu v Kijevu napovedujejo superorožje, ki bo situacijo na fronti obrnilo Ukrajincem v prid – to so bili brezpilotni letalniki, nato raketni sistemi HIMARS, zdaj oklepna vozila in tanki ...prikaži več – in se ta obrat nato nikoli ne zgodi, je ruska vojska nedavno res začela uporabljati svoje superorožje na območju posebnih operacij. In to je tudi tank T-90M »Proriv«, ki se že uporablja na določenih sektorjih fronte.

    • Avatar pantani
      pantani 07:51 27.januar 2023.

      Abramsi, Leopardi, Challengerji in podobni nasprotniki so dobri tanki, vendar pa na številnih področjih že zaostajajo za ruskim Prebojem - in to bo gotovo opazno tudi na ukrajinski fronti!!! https://insajder.com/svet/cakajoc-na-leoparde-abramse-challengerje-ruska-vojska-prejela-novo-serijo-tankov-t-90m-preboj

    • Jernej65 08:05 27.januar 2023.

      Rusi že eno leto napadajo Ukrajino. Osiromašena Ukrajina na začetku ni imela praktično nič modernega orožja. Putko se vse skozi hvali, da imam včasih občutek, da se bo razpočil. In kaj je dosegel? Skoraj nič, pobil in pohabil na stotisoče ...prikaži več ljudi, izgubil skoraj polovico ozemlja, ki ga je osvojil na začetku. Ukrajinci mu vse skozi odčitavajo lekcije. Že par mesecev je na frontah pat pozicija. Po tvoje bo Putko kar naenkrat eksplodiral. Putko je ubogi, glede na svoje napihovanje, da je že smešno.

    • Jernej65 08:06 27.januar 2023.

      Ja in kaj bo naredil on? Mobilizacija in zopet od začetka. Na stotisoče mrtvih Rusov, za bedaka.

    • Avatar pantani
      pantani 12:57 27.januar 2023.

      Skoraj natančno 80 let po kapitulaciji 6. nemške armade maršala Von Paulusa pri Stalingradu, je nemška ministrica, sonaravna in zelena Annalena Baerbock izjavila: Smo v vojni z Rusijo. Dan pozneje je italijanski zunanji minister Antonio Tajani dejal: Evropa nima samostojne ...prikaži veče zunanje in obrambne politike, povsem sledi ZDA. Če kdo sprejme trditev, da je Evropa enotna kot še nikoli, mora tudi zgornji izjavi vzeti kot skladni, kajti pri takšni enotnosti pač vsi trobijo v isti rog.

    • Avatar pantani
      pantani 12:57 27.januar 2023.

      Iz tega pa sledi sklep: ZDA potiskajo Nemčijo in Evropo v vojno proti Rusiji. V bistvu za to gre, to je strateški cilj, Ukrajina ni važna, je samo sredstvo, žrtvovali jo bodo.

    • Jernej65 13:14 27.januar 2023.

      Piši kar hočeš, vse ruske sosede, ki izhajajo iz bivše Sovjetske zveze, se bojijo Rusije kot hudič križa in iščejo zaveznike v ZDA in zahodni Evropi. Zmešan Putko jim grozi in izsiljuje. Dosegel je ravno nasprotno kot je hotel. Tudi ...prikaži več Srbija se vse bolj nagiba k Evropi, čeprav je Putin aktiviral armado svojih vohunov, da bi jo prepričal nasprotno. Dokler se v Rusiji ne rešijo tega bedaka in popolnoma spremenijo pogled na svet, bodo vse bolj osamljeni. To so dejstva in pika.

    • Avatar pantani
      pantani 14:45 27.januar 2023.

      To so samo tvoja dejstva,narcisod!!!

    • Jernej65 14:53 27.januar 2023.

      Ki jih podpira ves svet rusofilček in skačejo iza vsakega vogala. Vprašaj kakšnega Poljaka, Estonca, Latvijca, Moldavca, Gruzijca, Ukrajinca... pa ti bo vse jasno. Edino rusofilčki se pač s tem ne bodo nikoli sprijaznili.

  • Naklonsky 09:39 26.januar 2023.

    Tudi to bodo dobili! Smrt ruskemu okupaturju!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.