Slovenija
24 ogledov

Žerjav: Mercator ne bo slovenski

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Vseslovensko Združenje Malih D 09:32 15.maj 2012.

    Strokovni sodelavci VZMD proučili Kupoprodajno pogodbo za delnice Mercatorja in ugotovili, da ta nobenemu od prodajalcev ne zagotavlja gotovega plačila kupnine, še manj pa plačilo kupnine v doglednem času, torej ne zagotavlja uresničitve cilja, zaradi katerega bi se sklepala, 11.01.2012<br ...prikaži več />http://www.vzmd.si/novice/pivovarna-lasko-mercator-strokovni-sodelavci-vzmd-proucili-kupoprodajno-pogodbo-za-delnice-mercatorja-in-ugotovili-da-ta-nobenemu-od-prodajalcev-ne-zagotavlja-gotovega-placila-kupnine-se-manj-pa-placilo-kupnine-v-doglednem-casu-torejDogajanje pred in po 18. skupščini družbe Mercator, d.d., ki je bila v marsičem prelomna – ne le za eno najpomembnejših gospodarskih družb v Republiki Sloveniji ter njeno gospodarsko, finančno, politično in obče socialno realnost ter perspektivo, 30.03.2012www.youtube.com/watch?v=0-ARgfHfcPc&feature;=youtu.be

  • Votko 09:53 15.maj 2012.

    Prodaja Mercatorja bi bila velika napaka. Komurkoli ga prodamo, bo to samo še bolj zamajalo slovensko gospodarstvo in to se mi v teh časi ne zdi dobro. To da ni kapitala je le izgovor. In kakšne izdelke bomo potem lahko ...prikaži več še kupovali v trgovinah? Na policah tujih trgovin je vedno manj slovenskih izdelkov in vse več tujih. Police drogerij DM so lep izgled, slovenski izdelki izginjajo, prednost pa DM daje svojim blagovnim znamkam, tako v drogeriji DM ne moreš več dobiti Subrine, Palome, Stelexa in še bi lahko naštevali. To ni dobro.

  • heavyd 10:19 15.maj 2012.

    Hvala vladi za iskrenost. Zdej pa iskat tujega (ne ex Jugo) primernega partnerja.

  • Realist 10:26 15.maj 2012.

    Po pravici povedano mi je za Mercator že vseeno. So itak najdražja trgovina v Sloveniji, dobavitelji bežijo drugam in potem se gredo oni da so kao najboljši sosed, jaz bi prej rekel najdražji sosed. Jaz sicer podpiram slovenske izdelke in ...prikaži več pa kakovost, vendar zato sedaj že lep čas kupujem v tuševih trgovinah, imajo najbolj prijazne prodajalke in pa kakovovostne in vedno sveže izdelke. In verjamem da bo Tuš za vedno ostal slovenski.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.