Slovenija
853 ogledov

Žganje jih kuha 15 tisoč

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dolenc 19:41 01.september 2013.

    samo povejte kdaj pridete INŠPEKTORJI da vam glavo okol obernem,dobro saj vem da vi niste krivi ,pa vendar jazod tega imam nekaj dohodka,da lahko splezam čez mesec,PREKLETA AB ,konj od konja

  • KOJAK 20:53 01.september 2013.

    Daj še enkrat preberi post od Trovlaka, ker ga nisi razumel. Tisti, ki kurijo kable sigurno ne plačujejo davka in kable kurijo tisti, ki držani niso prispevali še niti centa, vsak mesec pa od države vlečejo velike denarje... pa še ...prikaži več etnična manjšina so.

  • Milan Pristovnik 21:19 01.september 2013.

    moonshine - dukes of hazzard :)

  • infinity 20:39 01.september 2013.

    če tako težko preživiš čez mesec zmanjšaj hitrost interneta, ter nepiši trapastih komentarjev in se loti kakšnega dela boš bolje izkoristil ta čas. večina kmetov v sloveniji tako goljufa državo da glava boli. zato bi jih bilo potrebno obdavčiti ...prikaži več in jim zmanjšati subvencije saj traktorje v večini uporabljajo za vožnjo od gostilne do gostilne, nafta ki jo dobijo tudi brez davka pa prodajajo.

  • sprehajalec 22:36 01.september 2013.

    Nemške plače, nemške kazni. Oziroma Plače javne uprave, kazen temu primerna, to je 1200 Eur, tako je ocenil zakonodajalec. Tisti ki skuha 50 litrov domačega šnopca na leto, zihr trpa v žepe tisoče eurov. In če bo pobran davek na ...prikaži več ta šnopc, potem bo javni sektor in ves sistem dobro živel. Oziroma ali se je kdo v Slovencelniji kdaj povprašal, če imamo zakone sploh napisane za realno stanje, oziroma stanje na terenu, kot radi rečejo inšpektorji za šankom bifeja čez cesto. Takrat, ko niso na terenu.

  • Trovlak 20:15 01.september 2013.

    Zakaj je neprijavljeno kuhanje žganja prepovedano, neprijavljeno sežiganje električnih vodnikov pa ne? Od električnih vodnikov se onesnažuje zrak, električni vodniki so povečini sumljivega izvora in velika nevarnost je za požar v okolju. Pa noben ne ukrepa in ne izda nobene ...prikaži več kazni. Žganjekuha pa producira tekočino, ki ima v sebi toliko alkohola, da v nobenem primeru ne more biti zdravju škodljiva, ker deluje na organizem sterilno, okolja se s tem ne onesnažuje, v primeru nepazljivosti pa lahko zagori samo posloplje kjer se kuha izvaja. In potem so pred zakoni vsi enaki? Prav bi bilo, da jih kateri inšpektor pošteno dobi po hrbtu.

  • mirac 20:27 01.september 2013.

    Ne nori. A ne razumeš, da se sprodajo zasluži denar, od tega pa ni plačanega nič davka. A misliš, da je to prav? Če morajo redno zaposleni, poudarjam REDNO ZAPOSLENI lepo plačevati davek, naj ga plačuje vsi, od kmetov, samozaposlenih ...prikaži več in vseh, ki se tako ali drugače ukvarjajo s takimi dejavnostmi in služijo denar. OD VSAKE OBLIKE DELA SE NAJ PLAČA DAVEK. Inšpektorji niso nič krivi, še več bi jih moralo biti. Vsakšno delo na črno pa maksimalno omejiti oz. prepovedati.

  • jons 21:04 01.september 2013.

    infinity, ja seveda, kmetje so sami pijanci, zemljo jim pa obdelujete taki pametnjakoviči kot si ti.Raje povej koliko pridelka jim "populiš" z njiv vsako sezono, saj redno poslušamo "opravičilo" za tako početje, da imajo itak vsega na pretek.

  • Veteran 21:27 01.september 2013.

    Mislim, da bi bilo lahko to vlado in vse vlade sram, da poskušajo odirati na takih področjih, kjer si ljudje s trdim delom poskušajo olajšati že tako težko življenje. Tistega, ki pa dela prijave sem že enkrat napisal, da izdajalca ...prikaži več ni maral nobeden in vedno ostane izdajalec in nič drugega!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.