Podpiram, ampak tudi neskončno število enosmernih cest nam močno znižuje pretočnost. Nič ne pomaga, če rešiš zastoje na obvoznici, če vse ostalo stoji.
Mam drugačen predlog, bo še več dnarja... Zakaj ne bi kar cele Slovenije spremenili v eno samo samcato obvoznico? sam zdej pa tud jz hočem svoje procente...
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 13.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Povečajte svoj реnis za vsaj 10 cm v samo 30 dneh, dosezite trdno еrеkcijо in poskrbite, da bo vaša punca dosegla vrhunec vsaj 5-krat zapored:--- https://da.gd/bigpen
Podpiram, ampak tudi neskončno število enosmernih cest nam močno znižuje pretočnost. Nič ne pomaga, če rešiš zastoje na obvoznici, če vse ostalo stoji.
Ljubljana bi že zdavnaj potrebovala še en dodaten ring da promet ne bi potekal prav v samem mestu !
Narobe, ti bi potreboval en dodaten pregled pri psihiatru!!!
Vsaka vas pa res ne potrebuje dvojnega ringa!
Tukaj bo pa 10 % provizija velika,sta jurčka źe vse zapravila , nov dotok nujno.
Verjetno je končno dobil tistih svojih 10% pa je odobril gradnjo.
Hudo, Janša bo mandatar, pa bo kot v zadnjem mandatu iz državne blagajne vzel 3 milijone za RKC ib 3 milijone za Novatv in Tomašiča.
Potrebno je uzakonit delo od doma in bodo ceste prazne.
ja pol bom pa kar od doma kaj uredili , vodovod elektrika gardbena dela ..
Mam drugačen predlog, bo še več dnarja... Zakaj ne bi kar cele Slovenije spremenili v eno samo samcato obvoznico? sam zdej pa tud jz hočem svoje procente...
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 13.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Koliko bo dobil?
Ena najbolj pametnih odločitev,bravo
Povečajte svoj реnis za vsaj 10 cm v samo 30 dneh, dosezite trdno еrеkcijо in poskrbite, da bo vaša punca dosegla vrhunec vsaj 5-krat zapored:--- https://da.gd/bigpen
Lahko on nacrtuje..ma mu bodo sdsovi kmetje, ki so prozi napredku najdli kaksnega “zascitenega” dezevnika!
tist k bo serifu dal 10% bo mel prav!
Kaj ta še vedno počne v Rotovžu???!!!