Slovenija
84 ogledov

Žica: Na meji je ne želijo, v Bruslju se sramujejo

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 08:22 14.december 2015.

    Ograja takega tipa je čisti polom. Prav zanimivo bo videti čez 9 mesecev, ko jo preraste vegetacija. Kako jo bodo vzdrževali? S herbicidi? Načeloma je to 20 metrov od vode prepovedano. Bo to izjema?

  • KLOBO 11:30 14.december 2015.

    Vajgla je lahko sram, da se seli iz stranke v stranko le zato, da je Bruslju: Nazadnje je nategnil uboge upokojence, da so ga podprli, ko pa je prišel v Bruselj pa je že pozabil kateri opciji pripada in se ...prikaži več je vkopal kar med liberalce, čeprav DESUS nima kaj skupnega z njimi !! Žal Vajglov pohlep ne izbira ne barve ne političnega prepričanja. Vajgel, ti si sramota za vse , ki smo še na tej strani Karavank !!

  • maresem 07:58 14.december 2015.

    Ja, Vajgla je lahko sram, ampak zato ker pobira masten denar za nič dela.

  • Ferluci 08:31 14.december 2015.

    Komentar Vajgla ni na mestu. Z njega nikoli ni bilo nič in nikoli ni prišla nobena pametna beseda.

  • 4krogci 08:39 14.december 2015.

    Dejmo se sprijaznit že 1x s to ograjo, sej se jo postavla po ukazu iz Bruslja! Naši politiki so tko tolk nesposoni da se še okol ograje nebi znal odločit!

  • mays 09:03 14.december 2015.

    Misliti da bi naša vlada, kar sama postavljala toliko ograje, ki ni ravno poceni, je utopično. Sigurno je prišel ukaz z Bruslja.

  • maresem 09:05 14.december 2015.

    Tudi meni se gabi ta ograja, samo ne zaradi ljudi, ampak zaradi ubogih živali. Taka ograja pa je žal potrebna zaradi nasilne invazije migrantov ker druge rešitve ta nesposobna EU ni bila sposobna sprovesti.

  • mph 09:20 14.december 2015.

    Za postavitev te VRSTE "ograje" bi moral it nekdo sedet za dolga leta. Sem absolutno proti tej islamski invaziji, bi jih morali vračat takoj in sproti nazaj od kjer prihajajo, .... je pa zločin, da so dali tako dobesedno morilsko ...prikaži več ograjo. Malo verjetno sicer, da bi ljudje tam rinili skozi, bodo pa nastradale nič krive živali. Sramota od sramote, ki zahteva preiskavo, kar zadeva mene.

  • MihaMB 19:13 14.december 2015.

    Proti ograji so tisti (Primorci), ki teh beguncev, ali karkoli že so, niso videl v živo. Pridite Primorci v Šentilj, pa boste videli zakaj ograja!

  • Merkava4 18:28 15.december 2015.

    Vajglarija - ko bi ti vedel kako se mi sramujemo tebe!!!!! Izvoljen si bil s strani desusa - spizdil pa si k ALDE ki je do upokojencev najbolj neprijazna!!! Ograja je zaradi tebe in tebi podobnih nesposobnežev v Bruslju...Če bi ...prikaži več Bruselj funkcioniral, bi se vse ustavilo v Grčiji!!

  • sprehajalec 08:54 14.december 2015.

    Ivo Vajgl: Sram me jeVajgl, sram te je edino lahko, da Slovenija ne premore know-howa, da bi sama proizvajala ograjo in zaposlila nekaj brezposelnih. Ali pa bi si na Dobu morda s tem zaslužili bivanje, po vzoru Madžarov.

  • vzev 12:17 14.december 2015.

    Čudno, vsi domačini so proti tej ograji, samo tam ko so pa že imeli težave z begunci pa jo podpirajo. Jaz bi to ograjo lepo odstranil, toda potem ti domačin ne smejo nit besede reči čez begunce, ko jih bodo ...prikaži več imeli na domačem pragu par tisoč.

  • principiumnovum 17:05 14.december 2015.

    Za ta denar bi bilo bolje zaposliti ljudi ali pa vpoklicati rezerviste. A ni škoda metanja denarja za eno žico, ki bo več let samo v napoto, kazila izgled in ogrožala živali. Ta žica ne bo rešila problema begunske krize. ...prikaži več Dokler v amriki ne bo izvoljen normalen predsednik lahko mi postavimo tudi kitajski zdi, pa to beguncev ne bo zaustavilo. Dokler bodo amričani in NATO bombardirali te države ali pa tam režirali državne udare in neke kvazi revolucije, tako dolgo bomo gledali te begunce na naših mejah. Ljudje, dajte razumet že enkrat te begunce. Saj povečini niso sami krivi. A jim je bilo treba uničiti države iz katerih prihajajo. Za razmislek: Libija je bila pred bombardiranjem najbogatejša afriška država in to po uradnih podatkih amriškega stejt departmenta. Kaj je pa tam danes? Kaos in brezvladje. Ukrajina je pred tremi leti proizvajala vesoljske rakete. Kaj je pa tam po ameriškem državnem udaru in postavitvi fašistov na oblast? Razturana in revna država.

  • Pepe007 17:08 14.december 2015.

    Točno tako. Naši odgovorni verjetno niso bili v vojski, da bi vedeli, da je nebranjena ovira čista nula. Sploh pa taka žica, ki jo verjetno v 1 minuti povsem udobno prerežeš, pote pa lahko gre cel bataljon skozi. Nekaj malega ...prikaži več brezposelnih imamo, verjetno bi se našlo nekaj ljudi, ki bi lahko varovali mejo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.