Magazin /magazin/film-glasba-tv
40 ogledov

Zmagovalka Eme je Eva Boto

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • son_cnica3 10:14 27.februar 2012.

Tisti, ki je toliko pameten, da Slovenj Gradec oz. ne spada pod Koroško naj malo izpopolni svoje znanje, pogleda malo zgodovino.... in priporočam knjigo Zgodovina Mislinjske doline. Pa brez negativnih komentarjev, ko se mi ne da z nepismenimi ljudmi komunicerati...... ;)

• zic 21:34 26.februar 2012.

tile prasnički KATASTROFA...to je res kuhna, kako forsirajo tele dva desca v ženski podobi...sramota, da nas fopajo s temi jajci!!!

• manch 22:49 26.februar 2012.

Med Evo Boto In dvojčicama Prugnusnik sploh ni primerjave. "Verjamem" je že preizkušen recept za uspešnico. "A si sanjal me", pa je tud huda pesem. Podobna Derendini Energy. Pri dvojčicah pa ni jasno, kaj naj bi pokazali? Peti ne ...prikaži večti ne znata, še tisto malo, kar bi morali "zadeti", sta vsaka po svoje zapeli. Niti migati nima ji uspelo enako, tako da tudi primerjava z dvojčkoma z Irske ne pije vode!

• Arnolfus 23:20 26.februar 2012.

16 letna korošica, ki je iz Štajerske. Novinarjem svetujem, da se malo pozanimajo, kje je meja med Koroško in Štajersko in naj ne ponavljajo laži kot srake. Mislim, da je čas, ko bi se lahko vsi počasi naučili, da Vipava ...prikaži več recimo ni na primorskem, pa Brežice niso na dolenjskem, kot tudi Slovenj gradec ni na koroškem.A vas na FDV-ju niso naučili nič o slovenskem zemljepisu?

• mia 07:32 27.februar 2012.

tekmovanja nisem poslušala, sem pa slišala zmagovalno pesem.ŽALOST

• mia 07:36 27.februar 2012.

meni osebno so na naši glasbeni sceni najbolj všeč SEVERINA, JADRANKA in KRESLIN

• mia 07:39 27.februar 2012.

tudi Trkaj, Zlatko in ostali reperji so vredu. kam je poniknil Ali en?

• puksicd 01:00 27.februar 2012.

O kakšnem FDV-ju pa ti pišeš? Ti ljudje fakultete še od daleč niso videli. :)

• Leonor 09:23 27.februar 2012.

In zakaj Vipava ne bi bila na primorskem???

• pikapolonca 09:32 27.februar 2012.

Prusnički pa to ni za evrovizijo, noo! To je dobro za kakšen srednješolski nastop ali bolje za nastop ob koncu šolskega leta v telovadnici.

• maestros 23:39 26.februar 2012.

Sam sem tudi glasbenik in nikoli ne kritiziram stanovskih kolegov.Vendar treba je reči,da je bilo res vidno na kilometre da se forsirata ti dvojčici kar je nedopustno.Nekdo naj mi pove čemu!!!Glasovno sta moram res reči daleč pod nivojem ki je ...prikaži več potreben za to raven tekmovanja,plesat tudi ne znata bogvekako.Če pa se sedaj gleda samo na simpatičnostpa verjamem da je v Sloveniji ogromno prikupnih mladostnikov,ki pa povrhu še peti znajo.Tako da resnično sem razočaran.Sploh Jonas je s svojimi komentarji sekal mimo da je groza.Od kdaj pa je on glasbeni strokovnjaktakšnega kova,da bi lahko izbiral našega predstavnika.Pa tudi o ostalih razen seveda Darje bi se dalo pogovarjati.Mislimda imamo prinas veliko vrhunskihglasbenikov kateri bisigurno bili bolj relevantni sodniki.Verjetno pa si niso hoteliumazati imena s skorumpirano RTV SLO ki je v preteklosti dokazala da je vse skupaj samo ena kuhinja.Tile so se verjetno edini pustili vodit vodilnim na televiziji za honorarček.Pa vso srečo Eva Boto.

• kurt 04:50 27.februar 2012.

Tudi jaz sem glasbenik in me je zaradi tega tudi sram, da lahko tako nestrokovna komisija ocenjuje kandidate za eurosong.Edino Darja je kompetentna za kakšno bolj konkretno ocenjevanje, ostali člani komisije pa itak sami ne vedo kaj prida kvalitetno pet, ...prikaži več kaj šele kaj drugega..sramota za nacionalno tv..ki forsira hokejaške tipe na tako prireditev kot je Eurosong..kje so meje norosti..to ne ve nihče povedati, razen vodilnih na RTS-U

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.