Slovenija
55 ogledov

"Zmanjkuje nam tiskarskega črnila"

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • albert 13:13 04.avgust 2011.

    Pri nas že dolgo ni novinarjev v pravem pomenu besede so le glasniki enih in drugih! Je pa zanimivo,da je ga.Goga omenila Ivana ni pa omenila slovenke leta K.K.

  • sweetdogs 14:39 04.avgust 2011.

    Hahahaha. Seveda spet samo Janša. To, da so pa v Delovi sobotni prilogi stalno pred vsakim referendumom in volitvami nastavljeni intervjuji z Kučanom, Stanovnikom in Turkom, to pa je pa normalno...

  • kikomiko 17:04 04.avgust 2011.

    Rit si lahko z Lady brišejo, lepo potegne -preverjeno!

  • zic 17:31 04.avgust 2011.

    wc papir bolj mi rabimo, ko beremo njihove članke...takoj dobim drisko na članke kateri so ozmišljeni...v slo je pa to ene 90%. Na žalost nas futrajo z bedarijami in potem ni čudno, da nič ne prodajo...če je murko glavna zvezda ...prikaži več teh bebavih cajtngov, ti je takoj jasno!!!!

  • zic 21:09 04.avgust 2011.

    najbolj mi je všeč komentar Drnačke: A kdo razume kaj kokodakajo kure iz kurnika Delo revij?

  • 1111 16:04 04.avgust 2011.

    no in ta gologlavček je nazaj na prvi strani...žurnalčki, nismo tako neumni...slabe fore...sicer pa peljte si ga domov...

  • baby 12:43 04.avgust 2011.

    z nekajdnevno kaj? Poplavo, katastrofo, bedarijo,.... Res da se logično sklepa beseda zamudo, ampak vseeno, dajte si vsaj medsebojno lektorirat članke, predno objavite tak lapsus.

  • vrtnica 12:46 04.avgust 2011.

    Gospa Goga -Sredojević,kako podlo podtikanje.Kot redna bralka omenjenih revij,lahko rečem samo to,da se Janez Janša ni nič bolj pojavljal na naslovnicah ,kot ostali politiki.Celo mislim,da se je nasplošno manj pojavljal v tovrstnih revijah,kot drugi.Zato od danes naprej nisem več ...prikaži več vaša bralka,saj je pravzaprav na tržišču še dovolj drugih podobnih revij.Sicer pa v Deo Revijah,je tudi med vami preveč politike,na žalost.

  • Konzervativec 15:14 04.avgust 2011.

    Levičarji in njihove lutke - novinarji ste spet dokazali, kako ste sposobni. Rezultati vaše sposobnosti so vidni v čisto vseh statistikah v Sloveniji. Vaš program temelji samo na tistih stvareh, za katere ste bli včasih znani, da ste proti - ...prikaži več diskreditacije, razlikovanje, elitizem. Že dvajset let gledam, kako eno govorite in drugo delate. In prišel sem do zaključka da je Ljubljana središče korupcije in levičarstva in ena od učinkovitih rešitev za rešitev slovenije bi bila decentralizacija, kjer bi slovenijo razdelili na koruptivno lj z okolico in ostalo slovenijo. Če povzamem - na eni strani sposobni (zato ker že 20 let morajo ze sami znajti) in na drugi strani pijavke (levičarske stranke s priveski in podporniki).

  • vrtnica 15:38 04.avgust 2011.

    Praktično vsi časopisi so naklonjeni levici in to že zadnjih dvajset let.....,spomnimo se samo urednice Bernarde Jeklin- nekdanja urednica "neodvisne"Jane.........obsedena je bila z Kučanom,celo častno četo slovenske vojske mu je postrojila v njegovo čast.Pa dobro,toliko pa še imamo spomina in ...prikaži več najmanj, grdo podtikanje je,da v vsak problem,ki se dogaja v Sloveniji,vmešajo Janeza Janša.Ampak urednica Goga SREDOJEVIĆ,komu bije zadnja ura?

  • katkat 20:42 04.avgust 2011.

    vrtnica, verjetno je ga. Goga smo rekla da se je pri g. Janši čutil pritisk, to je dala kot primer, verjetno je primerov še več.ostali pa, pozanimajte se katere revije izdaja delo revije in katere adria media, potem boste ...prikaži več videli v katerih se piše o murku in podobnihkoliko mladih je naprimer, ki berejo smrkljo ali pa starejših z našo ženo, jano ... stop, ki je tv vodnik in podobne revije izdaja delo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.