brez turističnega kaosa in hord turistov ??!! e da ta pametna maričanka ni zamenjala slovenijo z slovaško ? edini kraj, kjer se v slovenije ne tare turistov je center za predelavo odpadkov. povsod drugod jih je pa več kot odpadlega… ...prikaži večga listja v novembru. sicer pa američanom je vrvež v newyorku samota, torej je gužvna na blejskem gradu isto kot zame potep po sahari. in neha naj delat rekamo. teh trapastih amerov ne rabimo z njihovo cocacola in KFC-jem. ko bodo jemali kokto in žgance - lahko.
Najprej omenjaš da je Američanka zamenjala Slovenijo s Slovaško nato pa nadaljevanju omeniš Bled in grad . Vprašanje je samo ali si nestrpnež ali pa totalno omejen , možno je pa kar oboje.
mahatma2 glede na to kako ti dojemaš pisanje sem prepričan da si nestrpneš in totalno omejen. jest nisem trdil da je zamenjala ampak ponudil možnost. kar je velika razlika.
Zadnja stvar ki jo v tej državi potrebujemo, so trume butastih američanov
Je tako!
"Farmacevtka, ki ni govorila angleško" Ne se hecat! V Sloveniji? Fakulteta za farmacijo Priština?
Tole je bil tudi zame rpavi šok? Sem pa tudi že sama naletela na farmacevtko, ki ni bila Slovenka in je bilo zanjo že slovenščina tuj jezik...
Saj imamo tudi Vido znano veterinarko, ki ne zna angleško..Saj za konje jo ne potrebuje..
Preveč turistov je enako....garjam! Samo povem...
brez turističnega kaosa in hord turistov ??!! e da ta pametna maričanka ni zamenjala slovenijo z slovaško ? edini kraj, kjer se v slovenije ne tare turistov je center za predelavo odpadkov. povsod drugod jih je pa več kot odpadlega… ...prikaži večga listja v novembru. sicer pa američanom je vrvež v newyorku samota, torej je gužvna na blejskem gradu isto kot zame potep po sahari. in neha naj delat rekamo. teh trapastih amerov ne rabimo z njihovo cocacola in KFC-jem. ko bodo jemali kokto in žgance - lahko.
Če misliš, da je v Sloveniji gneča, res nisi še nikjer bil. :))
Najprej omenjaš da je Američanka zamenjala Slovenijo s Slovaško nato pa nadaljevanju omeniš Bled in grad . Vprašanje je samo ali si nestrpnež ali pa totalno omejen , možno je pa kar oboje.
mahatma2 glede na to kako ti dojemaš pisanje sem prepričan da si nestrpneš in totalno omejen. jest nisem trdil da je zamenjala ampak ponudil možnost. kar je velika razlika.
fejstdogaja imaš prav, sem raje tam, kjer se lahko vsaj v miru sprdnem.
Pozdravljamo te iz srca srečni ker tu smo doma... (Marjan Stare)
Dump nas bo....aneksiral! Še več, veliki narodni izvajalec Puklastii nas bo prodal!
Torej na Bledu ni nobene gužve?
Spokej se domov, ne maramo vas.
"Spokej" očitno si tudi ti prišlek in posledično ne želiš konkurence .
Res si debil, orto.