Slovenija
5421 ogledov

NLB: To ni prodaja, to je kraja!

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Marjan Ješovnik
    Marjan Ješovnik 15:47 09.november 2018.

    Kje ste zdaj ,naši vsevedni ekonomisti ? Ko bo prepozno , pa bomo zopet par let poslušali vaša modrovanja.

  • jezero 14:56 09.november 2018.

    Uničevalci in roparji slovenskega premoženja naj upajo, da ne bodo končali v jamah.

  • sam50 14:17 09.november 2018.

    Pa kako lahko govorijo o dobičku,zapišejo lahko le koliko se je zmanjšala vsota dokapitalizacije...

  • Papaja Popi 16:49 09.november 2018.

    To ni prodaja, to je kraja!!!!!!!!!!!!!! To je čista resnica!!!!!!!!!!!!!!!! Nategnili so nas dvakrat z to banko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ko so jo sanirali, dokapitalizirali z našimi skoraj tremi milijardami in sedaj, ko so lete delnice ponujali državljanom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Morali bi nam vsem državljanom ...prikaži več Slovenije podariti te delnice, ker smo jo mi dokapitalizirati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOPOVI !!!!!!!!!!!!!

  • alojzr 20:01 09.november 2018.

    Zastonj bi jo morali šenkat. Jama brez dna, zaposlovalec in bankomat za zaslužne politikante.

  • Jana Bejba 16:22 09.november 2018.

    To se grdo piše.. Lahko je izmed teh razlogov, zakaj se draži, tudi trgovine ter podjetja ko so vzemali posojila za te svoje dejavnosti. Trgovine ki prodajajo čez €, če ne 2 € več v teh živilih in tudi za ...prikaži več manj količine, za več € plačati. To opažam. Tudi, ko dajejo tedenske reklame ven iz teh trgovin. Znak nespametnega zapravljanja v nedogled, ki si mislijo, da bodo davkoplačevalci to pokrili. Drugič, ne razumem ljudi, zakaj imajo tam še odprt NLB račun, če obstajajo druge banke. Od vseh bank..

    • Jana Bejba 16:26 09.november 2018.

      Ki si mislijo ljudje, da je samo ta banka in to je to, kot "dobra" banka... Čeprav ne bo dolgo trajalo in ne povedo vsem strankam, kaj se jim trenutno dogaja, ne maram lažnivosti od pristojnih, ki ne povedo vsega ...prikaži več o svojem podjetju - banka in kaj predstavlja.. Bi se izgovarjali zaradi poslovnih skrivnosti, kar se tiče konkurence na slovenskem trgu. Katero podjetje bo največ denarja pobralo, samo v tem se gre. Pač tipične bogataška pravila ekonomije. Bolani na denar, tako..

    • Jana Bejba 16:28 09.november 2018.

      In preveč komplicirajo na preveč toliko odprtih podjetjev, če bi lahko imeli dosti manj ter dosti odvečnih stroškov na mesec. Isto za vse velja, kar je okrog v Sloveniji. Vem, da bi me grdo gledali. Ampak, jaz nisem kriva da ...prikaži več so v tem, kar trenutno so. Najlažje je kriviti na nekoga, ki lepo pove svoje, a ne ureja teh zadev kot pristojni. Tega noben človek ne pomisli. Za podjetja, banke od pobranih davkov dela denar za njih, samo da oni čisto nič ne plačajo. Ampak Furs bi moral to sproti preverjat

    • Jana Bejba 16:31 09.november 2018.

      To je napaka vseh pristojnih na uradnih položajih, ki si mislijo, da dobro delo morajo vsak svoje opraviti, ko pa nek navaden človek preverja, pa se izkaže, da tam sploh ni pristojnega v času uradnih ur. Tudi, če recimo je, ...prikaži več v resnici ne opravlja svoje naloge. Kar v resnici bi moral in navadnega človeka RS spravlja v dodatne težave. Ki pa ni mogel v nobenem primeru to vedeti. Zdaj veste, od kje brezdomci, to je samo en del primera in takih kriminalnih primerov je čedalje več. Kraja denarja- velik

  • mirror 21:15 09.november 2018.

    Mislim, da je vodstvo banke in naša politika zamolčalo pravo vrednost te banke in njene verjetno zelo velike dolgove zaradi slabega dela nam davkoplačevalcem. Ta banka je bila bankomat levom strankam in tudi pralnica tujega denarja. Gre po poti NKBM.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 23:54 09.november 2018.

    Glavno,da prodajo banko pa tudi,če zgolj za 1 evro!! Če je ne bodo bo čez leto ali 2 zopet dokapitalizacija nekaj miljardna!! Končno več ne bodo politiki in njihovi "oprode" imeli svojega bankomata na račun ubobožanih DAVKOPLAČEVALCEV!!

  • Jana Bejba 16:19 09.november 2018.

    V kolikor sem to prebrala.. Če je dolg v banki, in če se ne poplača takoj, se dolg samo še dodatno narašča iz meseca v mesec in je samo še slabše. In čas se izteka. Torej, te delnice vborzi se ...prikaži veče iz dneva v dan spreminjajo. Cene padejo dol in naraščajo.. So cene kot skokice, če ne jojo učinek. Problem je, da so ti ljudje, tud pristojni pokradli veliko denarja iz bank in to se pozna. Zakaj jih zdaj ne lovijo? Tako kot so odkrili panamske dokumente. Kjer so v teh državah v določeni zakonodaji luknje

  • romzy 18:40 19.februar 2019.

    Si mislu za odslužene politike?

  • mirror 16:08 09.november 2018.

    Okradli so jo levi dolžniki že prej, to je samo ostanek.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.