Slovenija
55 ogledov

Znani Slovenci o zakoniku

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • flozo 13:57 02.september 2011.

    Ta Likovičeva pa naj bo samo tiho. Plitka in dosadna je kot driska!! Nobene pameti nima ta ženska ... katastrofa ...

  • letalo13 18:45 02.september 2011.

    šteka ji pri teh letih razgledanost in je samo ućiteljica te pa so omejene ... kaj moremo

  • 1111 21:29 02.september 2011.

    Mirko, Gregor... nisem jezen na nobenega in nobenega posamezno ne krivim...ampak, ne maram cerkve, ker cerkev ljudi obrača in jim še tisto malo, ki imajo na nepošten način jemlje, sploh pa jih poneumlja!!!! Še zmerom trdim, da se ne more ...prikaži več vtikat v družino in pika! To je moje mnenje, če se pa kdo počuti užaljen na račun mojega komentarja....se opravičujem...razmišljam pa še zmerom enako!

  • VERITA 22:04 02.september 2011.

    Za srečo ni recepta, za nobeno družino, ne za mamo, ne za očeta in ne za otroka. Za srečo v družini je potrebno veliko narediti. Ampak zaradi tega pa otroka vseeno ne moremo zaupati bolnikom, kar pa istospolni so!

  • lilihip 09:18 05.september 2011.

    lahko se na glavo postavite sam ta zakon BO sprejet, tako je povsod v razvitem svetu tako zahteva evropa in TAKO BO. pa prenehajte se vtikat v tuja življenja in pustite ljudem da živijo kot hočejo

  • 1111 13:48 02.september 2011.

    mirko, mirko, mirkec...a si na listi čakajoč za posvojitev kot gay???? nisem homofob, ampak vseeno mislim, da je narava poskrbela za razmnoževanje, torej ženski in moški spol...ženska je poskrbela za rast otroka, moški pa poskrbel, da je družina jedla in ...prikaži večn preživela...torej, sedaj poskušamo naravo popravljat in ji dopovedat, da lahko dva isto spolna enako skrbita za družino z posvojitvijo otroka, ki sploh nista nikoli doživela, kar je nekaj v tebi, kar raste, nekaj tvojega? Popolnoma se strinjam, da pari, ki ne morejo imet otrok, posvojijo...za isto spolne pare, pa NE! Odločitev je na njihovi (vaši) strani...življenje je kurba, če te je takega naredilo pa naj ti Bog pomaga!!!...po tem takem lahko posvojijo otroka tudi duhovniki..ma lepo vas prosim?????!!!!

  • mirko 15:45 02.september 2011.

    Odgovor za: 1111 Frenk zelo si me razočaral. Poslužil si se diskreditacije mojega komentarja na najnižjem nivoju, kar si mogel. Ne vem zakaj? Si kaj po tihem jezen name?Sicer ti pa moram povedat, da jaz svoje spolne usmerjenosti ne ...prikaži veče skrivam tako globoko, kot si ti misliš. Zopet pa je ne obešam na velik zvon, kaj pa koga zanima moja spolna usmerjenost. V teh komentarjih se gre za sprejem družinskega zakonika, ne pa osebno obračunavanje. Predvsem se gre za istospolne skupnosti, ki že imajo otroka, ki je eden od partnerjev njegov biološki starš. In če po parih letih ali več, umre njegov biološki starš, potem drugemu partnerju po zdajšnji zakonodaji otroka odvzamejo. A si predstavljaš kakšen šok je to za otroka?

  • letalo13 18:44 02.september 2011.

    ja to misliš ti, ki si zelo razgledan in ki ti veliko pomeni družina kjer doma žena kuha in rojeva otroke in pamet ima v predalu, da ne užali moža ...še bolje on pa se kurba okoli tudi z moškimi

  • trimix 12:31 02.september 2011.

    Dejstvo je, da za ohranitev naroda rabimo heteroseksualne pare, ki se vsaj teoreticno lahko razmnozujejo...Drugo dejstvo pa je, da je homoseksualnost sama po sebi NE dela cloveka slabega ali za vzgojo otroka neprimernega. To bi bila cista diskriminacija, kot ...prikaži več da bi npr vegeterjancem prepovedal imet otroke....Veliko bolje je za otoka zivet v ljubeci ( pa cetudi homosexualni ) druzini kot v slabi ali nikakrsni druzini...Zato: Omogocimo, da je otrok formalno lahko posvojen tudi s starni homoseksualnega para in raje razmislimo o vgradnji varovalk, ki bi preprecile, da bi jih neprimerni in nezreli pari lahko posvajali....tako homo kot heteroseksualni..

  • letalo13 18:42 02.september 2011.

    Likovčeva se vidi, da je zelo razgledana in veliko potuje . Druge države, ki so bolj razvite imajo to urejeno tudi Anglija nap., kjer je Elizabeta II. Španija, Nemčija aja Italija ... zdej bom nesramen želim ti veliko gayt vnukov

  • lilihip 09:23 05.september 2011.

    bolana si ti v glavo! malo se informiraj na znanstvenih raziskavah kjer je dokazano da to ni bolezen! obstaja že od pamtiveka, takrat je celo bilo normalno sprejemljivo in so vsi živel v sožitju, na žalost je to sožitje Cerkevi, ...prikaži več ki še dandanes pere možgane ljudem uspelo to zatreti (a ravno v njihovih krogih jih je največ, pa ne samo homoseksualcev, ampak še huje - so PEDOFILI)!!!!!!!!!!

  • letalo13 18:48 02.september 2011.

    trimix samo to kristjani pozabijo oni bi živeli v družini, kjer je oče gazda in imeli 10 otrok - eden bi moral za duhovnika, ki bi bil kasneje lahko gay ...ampak to je prava družina ... ljubezen in tvoj stavek ...prikaži več oni ne razumejo!!!Veliko bolje je za otoka zivet v ljubeci ( pa cetudi homosexualni ) druzini kot v slabi ali nikakrsni druzini...

  • wester62 08:44 03.september 2011.

    vsak je človek po videzu a se mnogokrat izkaže ob dejanjih ,da to ni tako-ne glede kaj je ,hetero,homo ali pa karkoli. otroka lahko vzgaja vsak dobro ali slabo le hoteti treba in veliko truda to zahteva. zato se raje ...prikaži več država ukvarja z reševanjem krize in vsakemu zagotovi dostojno življenje in s tem bodo zginili mnogi problemi.ne obsojam pa nobenega in vsak ima pravico do osebnega življenja kakor koli ga želi živeti. ne bi pa škodilo nam če bi bili manj foušljivi ,egoisti ,arogantni in bi bili bolj človeški ter tolerantni do drugačnih.

  • mirko 13:01 02.september 2011.

    G. Likovič iz vaših izjav se vidi kako ste plitki in hrati dvolični, a se tega ne zavedate, ker je to v vaši podzavesti. Prvič: Bog ne kaznuje. Drugič: je homoseksualnost naravni pojav v naravi, ki je bil in vedno ...prikaži več bo. Tretjič: če si homoseksualec ali lejzbika si tudi normalen, pav tkako kot vi. Večje je vprašanje, če vam kaj šteka v glavi, ki se imate za normalno. Nikola Tesla je bil biseksualen, in je verjetno bil bolj intelegenten, kot vi in za družbo mnogo bolj koristen. Nenazadnje se pa vidi, da družinskega zakonika sploh prebrali niste, in kokodakate nekaj kar v tri dni.

  • Gregor Koščak 15:26 02.september 2011.

    @1111 Sam nisem homoseksualec vendar menim da se motiš.. Po tvojem komentarju lahko sklepam da si tudi proti UMETNI oploditvi.. ker to ni po naravni poti? Bi raje videl otroke v sirotišnici kot pri ljubečih starših/zakonitih zastopnikih? Bi v primeru ...prikaži več da se dekle odloči za umetno oploditev oz. da ima svojega otroka iz prejšnega zakona/zveze in se odloči oz čuti potrebo da je v homoseksualnem razmerju otroka uzel? kje bi potegnil črto? misliš da bi se morali po tvojem vsi homoseksualci registrirati na nekem uradu? bi pustil da homoseksualec poučuje tvoje otroke? če lahko poučuje tvoje otroke zakaj nesme poučvati svoje? ne govori da nisi homofob če mu nebi zaupal svojih otrok. človek je človek. Še to ali namiguješ da so duhovniki homoseksualci? kako smatraš sirotišnice ki jih vodi cerkev? kjer so duhovniki zakoniti zastopniki otrok? ali ni to neke vrste varstvo oz. posvojitev?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.