Slovenija
6202 ogledov

Znano, zakaj je razneslo tovarno v Kočevju

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 11:50 04.maj 2023.

    Direktor pa je že 15 minut po nesreči razlagal novinarjem da je kriv delavec pri prečrpavanju. On pa se niti slučajno ne čuti niti objektivno odgovoren. Človek brez empatije in tipičen pokazatelj slovenskega menagerja ki hlepi po zaslužku.

  • Avatar NickMason
    NickMason 12:09 04.maj 2023.

    Že dobro uro po nesreči je bilo rečeno s prve roke da je napačna tekočina se pretakala ko pri mešanju z drugo explodira,drugo je to da so imeli za en drek vse skup označeno in opozorila,seveda je bila glavna krivda ...prikaži več malomarnost.Ampak to se je lep cajt že opozarjalo in to direktor ve ,pa isto ni nič odreagiral .Torej kriv je direktor ,vemo pa kako se kaznuje pri nas premožneže,v bistvi nič.Krivda bo pa na delavcu.

  • sam1 11:30 04.maj 2023.

    Kot običajno,bo elita mešala drek tolikp časa,dokler ne bo vsa krivda padla na hrbet tistega zadnjega člena v verigi-delavca in odgovorni jo bodo spet nekaznovano odnesli.......

  • Friderik1950 13:30 04.maj 2023.

    To sem že razlagal takoj po nesreči, da so se na nezavarovanem nevarnem območju lahko znašli ljudje in postali povsem nepotrebne žrtve je že dovolj velik razlog za pregon. Preizkovalni sodnik bi moral že iz tega razloga takoj pripreti direktorja ...prikaži večja , tehničnega direktorja in vodjo izmene in bi morali biti še danes za zabahi, ne pa da so dajali na televiziji izjave, kako bi moralo biti. Je to jasno.

  • franc078 12:03 04.maj 2023.

    kot drugod po svetu te aktivnosti izvaja židovska globomafija (tajne službe) za transformacijo svetovne ekonomije v nov model, kjer toliko ljudi ne bo potrebnih...

  • rd2dmk2 18:29 05.maj 2023.

    torej bebček tepček je dovolj dober da en ventil pršravba na kamion in druzga na rezervoar. ali pa ta bebček tepček zna brati pa nikogar ne briga, saj je po sistematizaciji delovnih mest zadosti 6 razredov. če bi na tem ...prikaži večm mestu, ki je sicerna ravni 5 stopnje bil šolan in usposobljen kader, bi znal že iz označb tovora ukrepat, ker mora na tovornajku bit kaj označeno. tako pa.. je za tega delavca 500 eurov zadost, direktorju pa petmestna plača- zdj pa direktor naj dobi pol colski štrik. pa pika.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.