Slovenija
50 ogledov

Župan bi jih obesil na vrata

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • diabolik 11:15 24.september 2011.

    Pravilno!

  • Timotej 10:11 24.september 2011.

    Kaj pa lahko pričakuješ od župana, ki je sin vodje nekdanjega zaprtega območja Snežnik.

  • privat 07:55 26.september 2011.

    ja ss režim...zaprimo kočevsko in zasužnimo kočevarje..pa kaj nismo že???

  • privat 07:57 26.september 2011.

    nimamo problemov z vandali...imamo probleme z mladino ,ki jim očetje delajo v policiji ali na podobnih položajih..

  • privat 08:18 26.september 2011.

    kaka večja pooblastila policiji...??? Pa sej so že rendjeri,šerifi...vzet pooblastila ,ker to je že ss režim!

  • Alen Pajić 11:35 24.september 2011.

    Slovenska policija ima tako ali tako že preveč pooblastil. Šli smo celo tako daleč, da se globe v prometu (in tudi na drugih področjih) razdeljujejo naključno, kot božična darila, tudi če nisi storil, tega policist ne upošteva, saj je mnenja, ...prikaži več da če on reče, da si storil, potem na to nimaš pravice ugovarjati. K sreči nas še nekaj pozna besedo ustava in besedno zvezo zakon o policiji.Ali pač preprosto nekateri želite drugo Ameriko, kjer te lahko povsem brez razloga aretirajo samo zato, ker "upravičeno" "sumijo" da si terorist. Policijska ura ni rešitev, vsaka sila akcije ima silo reakcije. Menim, da bodo takšne "akcije" prinesle samo še več vandalizma, nestrpnosti. Županu pa seveda "odnesle" glasove.Lahko pa bi se že nekako navadili na takšne akcije po slovensko, kjer nedolžna mladina "plačuje" zaradi problematičnih in nevzgojenih šmrkavcev.

  • Igor Đukanović 09:46 24.september 2011.

    Hecno. Da o tako nesmiselnem predlogu sploh pišejo časopisi. Vsi smo se učili, kako se je nadaljevala nemška in svetovna zgodovina po drastičnih ukrepih po požigu parlamenta Reichstaga. Če bi jaz predlagal, da vsi starši kočevskih osnovnošolcev morajo vplačati po ...prikaži večpo tisoč evrov kavcije (za primer vandalizma njihovih otrok), a bi tudi dobil članek v vseslovenskem časopisu???Ja, na Kočevskem (in ne samo tam) očitno res imajo težave z vandali. A očitno imajo težave tudi s svojim izvoljenim županom. A bi kdo pri zdravi pameti svetoval maratoncu, da 16. kilometer šprinta? Težave so se nabirale teta s preslabo vzgojo teh otrok. Iluzija je, da jih lahko reši policijski Blitzkrieg v naslednjih nekaj mesecih. Prešibko vzgojo bo pač treba popraviti z boljšo vzgojo. Slabo kuhan fižol ne bo nič boljši, če ga iz ene konzerve prepakirate v dražjo konzervo.

  • privat 07:43 26.september 2011.

    Kočevje je nekaj posebnega ,da ne govorimo o Kočevskem vodstvu...Vse diši po musulinijevem režimu...Dokler ne bo delovskega zasedanja v Kočevju pa zopet nebo reda....mi pa predlagamo da ,narod naj si piše sodbo sam ,ne pa neki skorupiran režim ,ki nam ...prikaži večm straši otroke...in najbolj bolano je to da ste novinarji tiho(prestrašeni ) začelo pa se je krhanje demokracije! Kdo ima pravico strašiti otroke?? Župan?? Komunala??

  • 1111 07:48 24.september 2011.

    ...spremenit policijski zakon...več pooblastil, pa ne bi rabila policijska ura!!

  • 1111 12:29 24.september 2011.

    slovenska policija, napram nekaterim (italija, nemčija, švica....) državam, nima nič pooblastil, kako si nekateri razlagajo prometne prekrške, pa je stvar posameznika!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.