Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
2178 ogledov

Župan, umrl je oče mojih otrok, bo moral še kdo?

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Jan Lovše 19:45 05.junij 2017.

    človek še avta ne more kupit, ne da bi kredit vzel. Ljubljančani smo zelo malo zakreditirani na osebo. Tako velkih projektov se pač ne da drugače narest. Najbolje pustit mesto razpadlo in brez razvoja, da se le ne pufa.

  • wolf.ata 10:28 08.maj 2017.

    županu se jeb. za vse,čeprav je naredil veliko za Lj. in za svoj žep(da se ve),naredil pa je tudi veliko napak pri sami prometni ureditvi,je pa res,kdor dela ta greši,kaj češ,nivo kulture njega samega in izražanje ter govor pa je taka kot je

  • KOJAK 13:18 08.maj 2017.

    Da se razumemo, moj partner je bil znan po težki šoferski nogi, tokrat ni bilo tako, deževalo je ... NI PRILAGODIL HITROSTI RAZMERAM NA CESTI.

  • stela 09:40 09.maj 2017.

    Janez_53....in KOJAK....pismo je napisano zelo umirjeno in brez obtoževanj zato me čudi, da sta napadla brez pardona in s samim obtoževanjem....gospa smao sprašuje kdaj bo popravljena cesta, da ne bo podobnih nesreč....celo priznava, da je mogoče do nesreče prišlo zarad ...prikaži več neprilagojene vožnje....vidva pa v vsem pisanju vidita SAMO to....na živc mi gredo liki, ki ne vidijo celote....

  • KOJAK 09:50 09.maj 2017.

    Spoštovana Stela, lahko rečem da ste tipična slovenceljka, ki v vsaki stvari, ki ni po njeno vidi napad. Koga in kje sem napadel? Samo skopiral sem del besed iz prebranega članka in napisal svoje mnenje, tako kot ga je napisala ...prikaži več nesrečna mama. NOBENEGA NAPADA. In da v primeru mokre ceste je potrebno prilagoditi hitrost sploh pri vozilu kakršnega je vozil pokojnik.

  • Dusan Kokalj 15:14 08.maj 2017.

    Janković skrbi predvsem za svojo ri.Kar se je naredilo v njegovem mandatu je vse na kredo.Ljubljančane je zapufal za naslednjih 50let.Po domače rečeno ciganska posla.

  • Boris Burazor 21:51 08.maj 2017.

    Spoštovana Janez_53, KOJAK ter vsi bodoči staroselski komentatorji, preklinjam dan, ko vas je vnuk naučil uporabljati spletni brskalnik. Namesto, da spodbujate ljudi, ki se še vedno trudijo narediti kakršnokoli spremembo, vi udrihate in sopihate medtem, ko si držite masko za ...prikaži več kisik na obrazu da ne pade. Vi, *stara garda*, vi *starodavna ampak posodobljena keyboard warrior garda* greste meni, ter večini drugih ljudi, ki so mlajši od 50-ih let kratko malo na bruhanje. Nikdar več vam ne pomagam čez cesto. in uradno vas naprošam, da potrgate vse listke okoli računalnika kako od prižiga do googla, ter jih vržete v smeti in pustite Alzheimerjevi da opravi svoje. Redno zaposleni že tako kredit komaj dvignemo danes, ker ste uničili vse kar ste lahko in zakaj? Da berem vaša nepomembna mnenja? hvala, ne hvala. Zdaj pa izvolite in poberite vaše kisikove maske *sa tal* in zadihajte v spoznanju: Ste že pozabljeni.RIP Ermin Hopovac (1.7.1989 - 4.5.2017)

  • Janez_53 16:52 08.maj 2017.

    Gospa priznava, da je njen "partner bil znan po težki šoferski nogi", ampak ravno tokrat ni bil??? Je gospa pomislila, kolikokrat je mogoče njegova "težka noga" povzročila nevarne situacije, ko bi lahko nekdo nedolžen zaradi tega izgubil življenje ali postal ...prikaži več invalid? Je gospa kdaj poskusila partnerja prepričati, da naj "olajša nogo"? Ne zdi se mi pošteno, da sedaj hoče iskati krivca za smrt svojega partnerja vsepovsod drugod, le pri njem samem ne.

  • KOJAK 09:58 09.maj 2017.

    Spoštovani Boris Burazor. Jaz pa ne preklinjam vaši vnukov ne drugi iz vaše družine, v bistvu ne preklinjam nikogar. In iz enega kratkega zapisa ste sposobni analizirati kaj sem v tistem trenutku razmišljal, neverjetno tega je sposoben mogoče samo še ...prikaži več kakšen psihoanalitik, ampak razumem iz vas bruha jeza, saj ste bili pokojnemu verjetno blizu. SAM SPODBUJAM vse, ki so sposobni na cesti voziti po vseh predpisih, tistih zakonskih in tistih, ki ti jih narekuje zdarav pamet. Sam vsakodnevno naletim na cesti na raznovrstne norce in take, ki naredijo kakšno neumnost iz neprevidnosti. Enkrat sem že skoraj ušel gotovi smrti, zato sem pri teh stvareh še bolj pozoren. Pa nisem stara garda, sem v svojih čudovitih 40 letih, redno zaposlen z velikim kreditom kot večina poštenih slovencev in če je moje mnenje bilo tako nepomembno kot ste napisali se ga v bodoče enostavno ognite in ga prezrite. lp

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.