Šport
168 ogledov

Dallas odrešil Kopitarjeve kralje

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PasjaProcesija 11:19 27.april 2022.

    Tekma večera je sicer bila Nashville-Calgary. CGY bo v prvem krogu igral ravno proti NSH ali Dallasu, širši navijači pa upajo na NSH. CGY in NSH sta dve izmed najbolj fizičnih ekip, ki obožujeta trde nalete in boksarske dvoboje. Tudi ...prikaži več to noč se ekipi nista izneverili. Vegas je v svoji kratki zgodovini prehodil pot od ljubljenca navijačev do osovraženega kluba. Igralce, ki niso v njihovih načrtih, obravnavajo brez spoštovanja. Od poškodovanega kadra hočejo igranje. Njihov izpad bo mnoge osrečil.

    • PasjaProcesija 11:23 27.april 2022.

      EDM:LA nima veliko neznank. EDM ima skoncentrirano moč v peščici. McDavid je najboljši igralec generacije, Draisaitl je med najboljšimi. Centersko globino jim dodaja Nugent-Hopkins, na krilu jih je okrepil Evander Kane. Obramba je med slabšimi, a še vedno boljša od ...prikaži več LA-jeve. Nurse igra veliko, drugi si razporedijo igralni čas. V sami obrambi so podpovprečni, a uporabni v napadu (Bouchard, Barrie, tudi Ceci). Vratarja igrata po sistemu toplo-hladno. Če bo zdrav, bo v vratih začenjal veteran Smith.

    • PasjaProcesija 11:29 27.april 2022.

      Njihova igra z igralcem več je vrhunska, so se pa v zadnjem času pri tem elementu nekoliko ohladili. Igra z igralcem manj je povprečna. Na domačem ledu (ko v sodniške mete najprej pošljejo igralce na led gosti) igrata McDavid in ...prikaži več Draisaitl pretežno v istem napadu, Nugent-Hopkins pa je center drugega napada. V gosteh imajo vsak svojo trojko. Na njihovem ledu je proti njim treba biti dosleden in discipliniran. V gosteh se bo LA proti McDavidu boril z Danaultom, proti Dreisaitlu pa s Kopitarjem.

    • PasjaProcesija 11:37 27.april 2022.

      LA-ju odgovarja igra 5-na-5, kjer igrajo hitro in z uravnoteženimi trojkami. Slabi so tako v igri z igralcem več kot z igralcem manj. Lastnih izključitev mora biti malo. V nekaj dneh se to lahko malenkost izboljša. Obramba poiskuša z organizirano ...prikaži več igro prikrivati pomanjkanje kakovosti. Dvoboj EDM:LA bo na papirju najlažji, a bo favorit EDM. LA se bo zanašal na novo čudežno serijo Quicka. Leta 2018 jo je uprizoril proti Vegasu, a je LA v 4 tekmah zmogel samo 3 gole. Tokrat bodo vseeno zadeli več.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.