Gorenjska
1237 ogledov

Avto sam od sebe v Kokro, kolesar po avtocesti, ...

Kokra arhiv Žurnal24 Reka Kokra.
V teh dneh je tako soparno, da se očitno meša tudi avtom. Kranjski policisti so včeraj, 29. junija, obravnavali voznika, katerega avto je po klančini "ušel" v reko Kokro.

Kot so pojasnili s Policijske uprave Kranj, se je to zgodilo v Orehovljah (naselje med Britofom in Predosljami). Menjalnik je bil v nevtralnem položaju. Poškodovan na srečo ni bil nihče.

Še enemu vozniku je jekleni konjiček podobno zagodel pred tremi dnevi, v ponedeljek, 27. junija. V Struževem je s hriba namreč kar sam od sebe zapeljal navzdol.

Kot poudarjajo policisti, je šlo v obeh primerih za neprometno površino.

Z avtoceste odpeljali kolesarja

Prometni policisti pa so se včeraj ukvarjali s tujcem, ki je kolesaril kar po gorenjski avtocesti. Ustavili so ga na Torovem, z avtoceste pa so ga odpeljali uslužbenci DARS-a.

Malo čez 21. uro pa naj bi bila skupina fantov pri galeriji Moste z nadvoza metala kamenje na avtoceste. Policisti so prijavo preverili in tudi obvestili DARS, "metalcev" pa, zaenkrat, niso izsledili.

Preveč je zapeljal na rob

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali eno prometno nesrečo s telesnimi poškodbami, in sicer je na Korenskem sedlu padel motorist s potnico. Okoliščine kažejo, da je zapeljal preveč na rob vozišča in zatem na travnato površino, kjer je padel. Zaradi povzročitve nesreče zdaj proti njemu vodijo postopek.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.