Gorenjska
1210 ogledov

Bil je pod vplivom, zelo močnim vplivom

Nesreča motoristov Nezavisne novine Fotografija je simbolična.
Na Gorenjskem so policisti včeraj obravnavali osem prometnih nesreč, od teh tri, v katerih so bili udeleženci poškodovani. S Policijske uprave Kranj so danes v pregledu dogodkov, ki so se zgodili v zadnjih 24 urah, izpostavili nesrečo blizu vasi Zgornja Sorica.

Kot so navedli tudi na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje, je včeraj malo pred 15. uro na cesti, ki pelje iz Bohinjske Bistrice proti Sorici v občini Železniki, padel voznik mopeda. Našli so ga gasilci PGD Bohinjska Bistrica, in sicer že višje proti vasi Zgornja Sorica. Kraj dogodka so zavarovali in odklopili akumulator. Nepoškodovanega voznika je na kraju pregledala zdravnica.

Policisti so ugotovili, da je vozil z neprilagojeno hitrostjo, preizkus alkoholiziranosti pa je pokazal 1,19 mg/l. V postopku se je še izkazalo, da moped ni registriran. Na njem je bila nameščena registrska tablica, ki ni pripadala omenjenemu mopedu.  Policisti zoper voznika vodijo prekrškovni postopek.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.