Gorenjska
8706 ogledov

Bil je že čez ograjo mostu, policisti so ga potegnili nazaj

Savski otok, Kranj M. Ha. Savski otok v Kranju.
S Policijske uprave Kranj so danes poročali o zares številnih dogodkih v zadnjih 24 urah, med njimi so izpostavili objestno vožnjo avstrijskega voznika na cesti Naklo– Kranj in moškega, ki je v Kranju domnevno zaradi stave poskušal skočiti z mostu.

Kranjski policisti so včeraj preprečili skok odraslega moškega z mostu pri trgovskem centru na Savskem otoku v reko. Bil je že čez ograjo, policisti so ga potegnili nazaj in mu preprečili približno 5-metrski skok v Savo. Domnevno je šlo stavo, če upa skočiti. Moškega je v obravnavo prevzela zdravniška služba.

Prometni policisti so včeraj na podlagi prijave obravnavali avstrijskega voznika, ki je na cesti Naklo– Kranj trikrat objestno prehiteval čez polno črto. Dvakrat je šlo za prehitevanje več vozil, enkrat pa za prehitevanje tovornega vozila s priklopnikom. Kršitelja so prehitevana vozila dvakrat dohitela, ker se je moral ustaviti zaradi gostega prometa in v enem primeru semaforja. Zato s prehitevanje ni pridobil popolnoma nič, so danes razložili s PU Kranj.
Policisti so Avstrijca na podlagi prijave ustavili, obravnavali in izrekli globo zaradi neupoštevanja talnih oznak. Policija se zdaj prijavitelju tudi javno zahvaljuje za njegov odziv in sodelovanje v postopku.

Motorist v ograjo, voznica v drevo, kolesarka v avto

Gorenjski policisti so sicer včeraj obravnavali 11 prometnih nesreč, od teh tri s telesnimi poškodbami.
Okoli 10.50 je v Bohinju motorist trčil v odbojno ograjo. Okoliščine kažejo na neprilagojeno hitrost vožnje.
Ob 13.30 se je voznica z osebnim avtomobilom v okolici Šenčurja zaletela v drevo. Vozila je preblizu roba ceste in izgubila nadzor nad vozilom.
Na Bledu pa je kolesarka ob 21.40 trčila v osebni avtomobil. Bila je pod vplivom alkohola (0,99 mg/l), kolo pa je vozila še po napačni strani ceste.
Proti vsem trem povzročiteljem nesreč potekajo prekrškovni postopki

Izginila delovni stroj in teliček

Pestro je bilo včeraj tudi na področju kriminalitete. Škofjeloški policisti so obravnavali tatvino delov delovnega stroja, radovljiški policisti pa se ukvarjajo s prijavo o pogrešanem teličku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.