Gorenjska
2611 ogledov

Bled: izginilo zlato, srebro in dragi kamni

Vlomilec arhiv Žurnal24 Fotografija je simbolična.
Gorenjski policisti so od petka, 5. avgusta, do vključno nedelje, 7. avgusta, obravnavali tri vlome, prav vsi so bili na Bledu, in štiri tatvine. Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so zasegli motorno kolo in dva osebna avta, obravnavali so 14 prometnih nesreč z materialno škodo in še dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Kranj, je bilo konec tedna na Bledu vlomljeno v gostinski lokal, železniški objekt na postaji in v poslovni prostor. Iz tega omenjenega poslovnega prostora je neznanec odnesel zlato, srebro in drage kamne.
Nepridipravi so na Bledu ukradli bakrene žlebove, v Bohinju je "poniknilo" gorsko kolo, dve električni kolesi sta izginili iz kampa na območju Radovjice, slabe volje pa so bili tudi na bencinskem servisu na Hrušici, kjer so prijavili tatvino goriva.

V nasprotju s preteklimi dnevi je bilo v gorah minuli konec tedna pravo zatišje. Le s Kokrškega sedla so v soboto dopoldne reševali planinca, ki si je blizu Cojzove koče zvil gleženj. Najprej so ga oskrbeli gorski reševalci GRS Kranj. S helikopterjem so ga odpeljali v UKC Ljubljana. Tuja krivda je izključena, so navedli s PU Kranj.
Prav tako je tuja krivda izključena pri delovni nesreči v podjetju na Jesenicah, v kateri je delovni stroj delavcu zmečkal roko.
Poškodovanega so odpeljali v zdravstveno ustanovo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.