Gorenjska
781 ogledov

Cepivo Janssen že v Kranju

Embalaža uporabljenih brizg po cepljenju s covidom-19, Kranj PR Zdravstveni dom Kranj Embalaža uporabljenih brizg po cepljenju s cepivom proti covidu-19.
Danes pozno popoldne, potem ko so v Vojašnici Petra Petriča že končali z odprtim cepljenjem, so iz Zdravstvenega doma Kranj sporočili, da so dobili novo zalogo cepiva Janssen.

Jutri, v četrtek, 23. septembra, bodo v vojašnici cepili samo naročene, in sicer kar 1128. Kot so pojasnili iz ZD Kranj, bo cepivo Janssen na voljo že jutri. Po napovedih naj bi sicer jutri največ naročenih ljudi cepili s cepivom Pfizer.

Še bolj pomembno pa je, da bo to izredno zaželeno cepivo (že en odmerek namreč zadostuje, da oseba izpolnjuje pogoj PCT) na voljo na odprtem terminu v petek, 24. septembra. V vojašnici bodo namreč v petek cepili nenaročene od 7. do 13.30.

Ni bilo gneče

Danes v kranjski vojašnici, največjem cepilnem centru na Gorenjskem, ni bilo gneče: v šestih urah je zdravstveno osebje cepilo 313 nenaročenih, na voljo pa so bila cepiva Pfizer, Moderna in AstraZeneca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.