Gorenjska
516 ogledov

Čez noč se je treznil na policiji

policija, luči Profimedia Policijske luči.
Kranjski policisti so ponoči obravnavali voznika tovornega vozila, ki je pod vplivom alkohola povzročil dve prometni nesreči.

Kot so danes v pregledu dogodkov v zadnjih 24 urah navedli s Policijske uprave Kranj, je 33-letni voznik okoli 22. ure v krožišču v Stražišču s tovornim vozilom zaradi prekratke razdalje najprej trčil v avtobus. Odpeljal je naprej in nato trčil še v avtomobil voznice.
Bil je pod vplivom alkohola (1,04 mg/l). Odrejena sta mu bila strokovni pregled na alkohol in pridržanje do 12 ur. Policisti vodijo postopek v smeri kaznivega dejanja zoper varnost javnega prometa, o vsem bodo obveščali državno tožilstvo.

Prekrškovni postopek pa vodijo gorenjski policisti proti trem voznicam osebnih vozil. Ena je včeraj okoli 13.50 v Lescah izsilila prednost drugi voznici. V nesreči je nastala materialna škoda.
Druga je okoli 14. ure na avtocesti med Lescami in Lipcami v smeri  Karavank trčila v obcestno ograjo in se pri tem lažje poškodovala. Njen goreči avto so pogasili mimoidoči.
Tretja voznica pa je okoli 14.30 na Bledu vozila na prekratki varnostni razdalji in trčila v zadnji del avta voznika pred seboj. Voznik je nato trčil v zadnji del avtomobila voznice, ki je vozila pred njim. Na srečo je nastala le materialna škoda.

 

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.