Gorenjska
504 ogledov

Dan z Matejem Mohoričem

Matej Mohorič Profimedia
Kolesarski klub Kranj in Fundacija Mateja Mohoriča pripravljata jutri, v soboto, 30. aprila, od 9. do 15. ure na Trsteniku pri Kranju kolesarski dan.

Na dirki za 1. Pokal Mateja Mohoriča, izjemnega kolesarja, člana kluba Bahrain Victorious, se bodo pomerili licencirani kolesarji mlajših kategorij na trikilometrski progi Trstenik–Žablje–Čadovlje–Trstenik. Najmlajši bodo po njej odpeljali šest krogov, mlajši mladinci ter starejše mladinke pa 20 krogov.

Vse druge otroke pa vabijo na kolesarsko druženje in zabavo. Pridite s kolesi, poganjalci, tricikli, skiroji … in se preizkusite na kolesarskem poligonu – vsak otrok bo prejel spominsko majico in medaljo, ki so jih izdelali varovanci v Centru Korak, sporočajo iz Kolesarskega kluba Kranj.

Organizatorji napovedujejo druženje z maskoto mesta Kranj, s škratom Krančkom, obljubljajo možnost srečanja, pogovora in fotografiranja s kolesarskim zvezdnikom Matejem Mohoričem. Otroci se bodo lahko vozili tudi po napihljivem toboganu in igrali XXL družabne igre. Starši pa bodo lahko medtem preizkusili najnovejša kolesa Scott.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.