Gorenjska
1165 ogledov

Dobrodelno akcijo podprl tudi Josip Iličić

Anže Krže/Mediaspeed
Slovenski nogometni reprezentant in član italijanskega prvoligaša Atalanta Josip Iličić je skupaj s prijatelji iz mladosti, s katerimi je odraščal na Planini v Kranju, podprl dobrodelni projekt V Kranju dobro v srcu mislimo in se tako spomnil družin in posameznikov, ki so se znašli v stiski.

V Kranju že tretje leto zapored na pobudo župana Mestne občine Kranj Matjaža Rakovca poteka dobrodelna akcija V Kranju dobro v srcu mislimo, v kateri letos pomagajo devetim družinam in štirim posameznikom, ki so se znašli v brezizhodni situaciji.

Na dobrodelno akcijo se je odzval tudi nogometaš Josip Iličić. »Fantom, ki smo otroštvo preživeli na ulici Lojzeta Hrovata na Planini, je bila medsebojna pomoč prijatelju in sočloveku vedno samoumevna. Čeprav je danes med našimi domovi večja razdalja, povezanost ostaja enako močna. Pomagati želimo tudi ljudem v stiski, zato podpiramo akcijo V Kranju dobro v srcu mislimo. Situacije se spreminjajo oziroma kot bi rekli v nogometnem žargonu, žoga je okrogla in vsak od nas se lahko kdaj znajde v nehvaležnem položaju, ko je odvisen od drugih. Zato je edini način, da ljudje držimo skupaj, ne glede na to, kdo in kaj smo,« je nogometni zvezdnik v prazničnem decembru opozoril na tiste, ki namesto veselega razpoloženja čutijo stisko in potrebujejo pomoč. Kljub slavi, vsem kariernim uspehom in dosežkom priljubljeni Jojo nikoli ne pozabi na domači Kranj. Tako je v teh dneh skupaj s prijatelji iz mladosti podprl dobrodelno akcijo V Kranju dobro v srcu mislimo.

 | Avtor: Anže Krže/Mediaspeed Anže Krže/Mediaspeed

Dobrodelna akcija poteka še do konca leta

Humanitarni projekt »V Kranju dobro v srcu mislimo« vodi Zavod za turizem in kulturo Kranj skupaj z Društvom prijateljev mladine Kranj in Zvezo prijateljev mladine Slovenije. Družinam lahko vsak pomaga tako, da na številko 1919 pošlje sporočilo KRANJ5 in tako prispeva pet evrov. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1, Telemach in T2. Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani Mestne občine Kranj. Druga možnost je nakazilo na transakcijski račun Društva prijateljev mladine Kranj, odprt pri Delavski hranilnici, št. SI56 6100 0000 5487 540  s sklicem 500-21112021, ali na transakcijski račun ZPMS, odprt pri Delavski hranilnici, št.: SI56 6100 0000 3512 232, s sklicem SI00 07-245017. Humanitarni projekt V Kranju dobro v srcu mislimo bo trajal do 31. decembra do polnoči.

Komentarjev 1
  • Kimberly_Moore 09:49 29.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦