Gorenjska
2445 ogledov

Drevo padlo na avto med vožnjo

Snegolom, žledolom Anže Petkovšek Fotografija je simbolična.
Škofjeloški policisti so danes zjutraj zgolj v dobrih dvajsetih minutah sprejeli kar tri prijave prometnih nesreč, na srečo nihče od udeleženih ni bil poškodovan.

Na cesti Zminec–Škofja Loka se je vozniku med vožnjo na vozilo podrlo drevo.

Nesreča s samoudeležbo brez telesnih poškodb se je zgodila tudi na cesti Izgorje–Žiri.

V tretji prometni nesreči v Škofji Loki so bila udeležena tri vozila. Povzročitelj je vozil na prekratki varnostni razdalji. Proti njemu poteka prekrškovni postopek, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Policija opozarja k prilagojeni hitrosti vožnje, večji varnostni razdalji, uporabi varnostnih pasov in tudi k vožnji z očiščenimi vozili.

Mladci metali kepe, voznica se je nedostojno vedla

Včeraj, v nedeljo, 28. novembra, pa so škofjeloški policisti na podlagi prijave izsledili objestne najstnike, ki so na cesto metali snežene kepe. Z dejanjem so policisti seznanili starše in izrekli opozorila.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so policisti na Gorenjskem včeraj zasegli dve vozili. Pri enem od zasegov je voznica odklonila preizkus alkoholiziranosti, v postopku pa je z nedostojnim vedenjem in neupoštevanjem ukrepov policistov kršila tudi javni red in mir.

 

Komentarjev 1
  • Jean_Dawkins 15:23 29.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦