Gorenjska
11804 ogledov

Drzen rop v Kranju

Andrej Leban Fotografija je simbolična
Tatova sta včeraj vdrla v dom oškodovanke v Kranju.

V Kranju sta dva storilca včeraj dopoldan na domu oropala občanko.  Po vdoru v stanovanje jo je eden zadrževal na tleh,  drugi  pa  je  iskal  vredne  stvari.  Po  klicih na pomoč so prvega osumljenca  do prihoda policije zadržali drugi stanovalci, drugi osumljenec pa  je  s  kraja  pobegnil. Glede na zbrana obvestila je ta odnesel manjši znesek  denarja.  Oškodovanka je bila lažje poškodovana. O kaznivem dejanju kriminalisti še zbirajo obvestila in vodijo postopek.

Radovljiški  policisti so  včeraj obravnavali tudi prijavo moškega, da ga je v  stanovanjskem  bloku ogovorila ženska in mu rekla, da ji je dolžan 50  evrov,   ki  naj  bi  jih  njej  vzel  iz  vozila.  Tatvina  ni  bila prijavljena,  ženska pa je kraj zapustila. »Obstaja velika verjetnost, da gre za poskus goljufije z navajanjem lažnih okoliščin,« so ob tem sporočili s Policijske uprave Kranj.

Kranjski policisti pa so imeli tudi opravek s tremi močno opitimi mladeniči. Eden od najstnikov je izgubil  tudi  zavest.  Vse  tri  so  oskrbeli  reševalci.  Nihče  ni  življenjsko  ogrožen.  Z  dogodkom bodo policisti seznanili pristojni Center za socialno delo.

Komentarjev 2
  • Kimberly_Moore 09:50 29.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar Leon
    Leon 15:14 28.december 2021.

    Obstaja velika verjetnost, da gre za poskus goljufije z navajanjem lažnih okoliščin, .....sem bil prepričan ,da gre za naše zdravnike javnega zdravstva v mehurčkih ,ki delajo pri zasebnikih .