Gorenjska
2144 ogledov

Drzen roparski napad na Bledu

Bled Pixabay
Danes ponoči so bili gorenjski policisti obveščeni o ropu na območju Bleda.

Po do sedaj zbranih obvestilih so trije neznani storilci okoli 3. ure na sprehajalni poti okoli jezera v centru Bleda fizično napadli tujca in mu ukradli torbico z dokumenti in gotovino. V  dogodku je bil oškodovani lahko telesno poškodovan. Eden od storilcev je po tem dejanju pristopil še do drugega tujca, mu zagrozil z ostrim predmetom in nato s kraja pobegnil. Drugi tujec tako ni bil telesno poškodovan. Eden od storilcev je moški, visok okoli 190 cm, čez obraz je imel črno masko, oblečen je bil v črno dolgo majico in temne dolge hlače. Opisa ostalih dveh oseb pa policisti nimajo.

Policisti so opravili ogled, zbirajo obvestila o neznanih storilcih in o vseh okoliščinah kaznivega dejanja. O vsem bodo obveščali pristojno državno tožilstvo. "V kolikor kdorkoli karkoli ve o tem dogodku prosimo, da se oglasi na najbližji policijski postaji ali se oglasi oziroma pokliče na Policijsko postajo Bled, tel. 04/575 72 00 ali na številko 113 ali na anonimni telefon 080-1200," so ob tem sporočili s Policijske uprave Kranj.

Komentarjev 3
  • Kmodri 09:13 14.julij 2023.

    Na Bledu ropajo gostinci pri belem dnevu - z računi!

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:01 14.julij 2023.

    Ti ropi se dogajajo vsak dan,ko turist ob odhodu iz hotela plača račun

  • rd2dmk2 06:19 14.julij 2023.

    ja no "ubogi" turist, ki mu po ogledu vseh blejskih zanimivosti je zmanjkalo za poiskušino "slavne"blejske kremšnite.. malo za preverit "naglas" napadalcev. pa mogoče poklicat socilano službo, kar ta ubožec se ravno ni mogel dosti omoči, pri budžetu telih turistov, ...prikaži več ki si večinoma lahko privoščijo samo fotko od kremšnite, kremšnite same pa ne.p.s. 3 ura zjutraj !? hmmmm pošteni ljudje tajrat spijo.