Gorenjska
7408 ogledov

Dva padla z drevesa, ena med nabiranjem gob, ...

košara gobe nabiranje gob Fotografija je simbolična.
V zadnjih 24 urah se je na območju Policijske uprave Kranj zgodilo več nesreč zaradi padcev, poročajo policisti, nekatere od njih omenja tudi spletna stran Uprave RS za zaščito in reševanje.

Na območju Zgornje Besnice v Mestni občini Kranj je med nabiranjem gob v nedeljo ob pol osmih zjutraj padla ženska in si poškodovala nogo. Na kraju so jo najprej oskrbeli gorski reševalci GRS Kranj in poklicni gasilci GARS Kranj, nato pa prenesli do doline in predali reševalcem Nujne medicinske pomoči Kranj.

Na Možjanci v občini Preddvor pa je prav tako včeraj malo čez 11. uro moški padel z lestve, prislonjene na drevo, in si poškodoval kolk. Poškodovanega so na kraju oskrbeli reševalci Nujne medicinske pomoči Kranj, nato je vojaški helikopter odpeljal poškodovanega v bolnišnico. Kot danes navajajo v poročilu Policijske uprave Kranj, je tuja krivda izključena.

Policisti so tujo krivdo izključili tudi v nesreči v gorah, padcu moškega z drevesa in padcu otroka.

Na poti iz doline Kot proti Rjavini v občini Kranjska Gora je zdrsnila planinka in se lažje poškodovala. Na kraju so jo oskrbeli gorski reševalci GRS Mojstrana, posadka s helikopterjem Letalske policijske enote z dežurno ekipo GRZS pa je poškodovanko prepeljala v jeseniško bolnišnico. Planinka je bila sicer ustrezno opremljena.  

Struževem pri Kranju je moški padel z drevesa in si poškodoval roko. Odpeljali so ga v UKC Ljubljana.
V Hlebcah v občini Radovljica je s kolesa padel otrok in se lažje poškodoval.

Na območju Bleda pa so včeraj iskali pogrešanega otroka, a so ga hitro našli nepoškodovanega.

Izginil električni Renault zoe

Med kriminaliteto pa danes s PU Kranj obveščajo, da škofjeloški policisti obravnavajo tatvino električnega osebnega avtomobila, znamke Renault, tip ZOE, bele barve, registrska številka je LJ 022-SC.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.