Gorenjska
188 ogledov

E-skiroji so lahko zelo nevarni!

e-skiro nesreča Profimedia
Mladi voznik se je s sopotnikom poškodoval pri padcu z e-skirojem, padel je tudi mopedist, še eden pa je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Kranjski policisti so bili včeraj nekaj pred 18. uro obveščeni o prometni nesreči na cestni Zgornje Duplje-Podbrezje. 18-letni voznik je vozil e-skiro po klancu navzdol in zaradi neprilagojene hitrosti padel. Na skiroju je vozil še starejšega mladoletnika. Oba sta bila telesno poškodovana. Na kraju jima je pomoč nudilo zdravstveno osebje in ju z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti so opravili ogled in zbirajo obvestila o okoliščinah nesreče ter zoper 18-letnega voznika vodijo postopek v smeri kaznivega dejanja zoper varnost javnega prometa.

Na cesti Spodnje Duplje-Strahinj je danes zjutraj okrog 4. ure 39-letni tuji voznik mopeda vozil preblizu desnega roba vozišča, zapeljal na bankino in padel. Policisti zanj vodijo prekrškovni postopek.

Gorenjski  prometniki  so  včeraj  okoli  9.30  na  gorenjski avtocesti, na območju  odcepa  Kranj  zahod  v  smeri  Karavank,  obravnavali  tudi 54-letnega voznika,  ki je vozil avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja za to kategorijo.  Avtomobil  so mu zasegli. Z obdolžilnim predlogom bo predlagan pristojnemu okrajnemu sodišču.

Fotografija je simbolična. 

 

dezurni@styria-media.si

  Črna kronika - preberite si več na naši spletni strani!  

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.