Gorenjska
851 ogledov

Eden se je znesel nad staršema, drugi nad partnerko

Pest Shutterstock
Gorenjski policisti so včeraj, v nedeljo, 6. marca, obravnavali kar dva primera nasilja v družini v zasebnih prostorih, v kateri so bili lažje poškodovani trije ljudje, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj.

Policisti so ugotovili, da je v prvem primeru sin udaril starša in ju lažje poškodoval. Poleg tega pa se je nasilno vedel tudi do partnerke. Udarce obravnavajo policisti kot kaznivo dejanje, nasilno vedenje pa  glede na trenutno zbrana  obvestila kot prekršek.

V drugem primeru je moški lažje poškodoval partnerko oziroma je bil, kot so navedli policisti, fizično nasilen. Proti nasilnežu so v intervenciji uporabili prisilna sredstva. Dogodek obravnava policija kot kaznivo dejanje. Moškemu pa so izrekli tudi prepoved  približevanja.

Policija ob teh primerih opozarja, da je treba takoj prijaviti nasilje. Prijavi ga lahko tako žrtev kot tudi priče vedno in kjerkoli na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

 

Komentarjev 1
  • Imelda_Wolff 10:50 07.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎