Gorenjska
1093 ogledov

Eksplozija v industrijskem obratu na Jesenicah

policija, luči Profimedia Policijske luči.
Na Jesenicah je prišlo do eksplozije, policisti pa so včeraj obravnavali tudi dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami.

Jeseniški policisti so bili včeraj nekaj čez 19. uro obveščeni o eksploziji v enem izmed industrijskih obratov. Po podatkih policije je prišlo do eksplozije na elektromotorju. Nihče ni bil telesno poškodovan. Na kraju so bili gasilci, policisti pa so kraj zavarovali in opravili ogled. Nastala je velika materialna škoda. Policisti zdaj nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo o vsem obvestili pristojno državno tožilstvo.

 

Na Gorenjskem dve nesreči s telesnimi poškodbami

Radovljiški policisti so bili včeraj zjutraj obveščeni o prometni nesreči 21-letne voznice skuterja. Ta se je peljala po klancu navzdol in zaradi neprilagojene hitrosti padla ter se telesno poškodovala. S kraja je bila z reševalnim vozilom prepeljana v zdravstveno ustanovo. Policisti za njo vodijo prekrškovni postopek.

Kranjski policisti pa so bili včeraj nekaj pred 21. uro obveščeni o prometni nesreči na Ljubljanski cesti v Kranju. 33-letni voznik je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotni pas in z avtomobilom trčil v avtomobil drugega voznika. 33-letniku in obema sopotnikoma je na kraju pomoč nudilo zdravstveno osebje. Vsi trije so bili lahko telesno poškodovani. Za voznika policisti vodijo prekrškovni postopek.

  Črna kronika - preberite si več na naši spletni strani!  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.