Gorenjska
92 ogledov

Enega pridržali, enemu zasegli avto

Policija policist policisti Saša Despot Fotografija je simbolična.
Na območju Kranja so včeraj policisti prejeli prijavo o kršitvi javnega reda in miru na javnem kraju, so danes v pregledu dogodkov, ki so se zgodili v zadnjih 24 urah na Gorenjskem, sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj.

Predstavnik za stike z javnostmi na PU Kranj Roland Brajič je pojasnil, da je moški na javnem kraju pod vplivom alkohola tudi po prejeti prijavi nadaljeval s kršitvijo, zaradi česar je bilo skladno z zakonom o prekršku odrejeno pridržanje. Na vprašanje, za koliko časa se kršitelja tovrstnih prekrškov lahko pridrži, pa smo dobili odgovor, da dokler ne minejo razlogi oziroma največ 12 ur.  

Zaradi alkoholnih hlapov, a ne samo zaradi njih, pa je imel včeraj opravek s kranjskimi policisti tudi voznik osebnega vozila.  Kot so navedli s PU Kranj, je omenjeni voznik vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, pod vplivom alkohola (0,48 mg/l) in z nameščenimi registrskimi tablicami, ki niso pripadale temu vozilu. Zaradi vsega naštetega so mu policisti zasegli vozilo, proti njemu pa vodijo prekrškovni postopek.   

Na Jesenicah je včeraj med vožnjo padel in se poškodoval uporabnik električnega skiroja (zaradi česar je v prekrškovnem postopku), prav tako na območju Jesenic pa se je v podjetju zgodila delovna nesreča, v kateri se je en človek telesno poškodoval. Policisti še zbirajo obvestila.

Na delu so bili spet tatovi. Na območju Kranja je izginilo ročno orodje v vrednosti 800 evrov, na območju Bleda pa je nekdo pretočil gorivo iz delovnega stroja.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.