Gorenjska
1414 ogledov

Glasni spori, nedostojno vedenje in še nasilje v družini

pluženje, sneg, tovornjak Žurnal24 main Fotografija je simbolična.
Včerajšnji 18. januar je bil precej nemiren dan. Gorenjski policisti so posredovali v 16 interventnih dogodkih s področja javnega reda in miru: desetih na javnem kraju in šestih v zasebnem prostoru.

Na Jesenicah sta se pri parkiranju avtomobilov glasno sprla soseda, v Kranju pa voznik plužnega vozila in občanka. Policisti tako vodijo prekrškovni postopek zoper enega moškega z Jesenic in voznika pluga iz Kranja.
Malo po 20. uri so kranjski policisti prejeli še prijavo o nasilju v družini. Moškemu je bila izrečena prepoved približevanja do izvenzakonske partnerice. S Policijske uprave Kranj sporočajo, da o dejanju zbirajo obvestila v smeri kaznivega dejanja z elementi nasilja, o vsem pa bodo obvestili državno tožilstvo.
Sinoči sta se prepirala tudi izvenzakonska partnerja na območju Kranjske Gore. Policisti so moškemu izdali plačilni nalog.
Škofjeloški policisti so malo pred 21. uro obravnavali nedostojno vedenje moškega do starejše osebe v zasebnem prostoru. Ker se tudi ob navzočnosti policistov ni umiril in je s kršitvijo nadaljeval, so ga pridržali, zoper njega vodijo prekrškovni postopek.

Medtem ko je spala

Jeseniški policisti so sinoči malo pred 22. uro obravnavali tatvino torbice. Neznani storilec jo je izmaknil ženski, ki je med vožnjo na vlaku za kratek čas zaspala. Na območju Kranja pa je neznanec razbil steklo na vratih avtomobila in iz notranjosti vzel torbico. Lastnico je oškodoval za več kot 2000 evrov.

Štiri prometne nesreče, trem zasegli avtomobile

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali štiri prometne nesreče, od teh eno na območju Kranja, v kateri se je lažje poškodoval voznik osebnega vozila. Kot navajajo v pregledu dogodkov v zadnjih 24 urah s Policijske uprave Kranj, je voznica včeraj popoldne v križišču izsilila prednost prej omenjenemu vozniku. Policisti za voznico vodijo prekrškovni postopek.
Kar trem voznikom, 22-letniku, 25-letniku in 28-letniku, so včeraj na Gorenjskem zasegli avtomobile, ker so bili brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Slednji, ki so ga imeli v postopku na območju Jesenic, je bil za povrh še pozitiven na hitrem testu na prepovedano drogo, zato je moral še na strokovni pregled.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.