Gorenjska
136 ogledov

Glasovanje za projekte še odprto

Na spletnem mestu participativnega proračuna Mestne občine Kranj 2022 je še do četrtka, 10. marca 2022, odprto glasovanje o projektnih predlogih.

Predlogi, za katere je možno glasovati, so objavljeni na spletni strani participativnega proračuna Mestne občine Kranj 2022. Na isti strani oziroma prek aplikacije je možno tudi spletno glasovanje, ki je preprosto in hitro. Kako glasovati, je na ogled v tem videu. Glasovanje bo potekalo do vključno 10. marca 2022, možno pa je glasovati le enkrat in za en predlog v krajevni skupnosti stalnega prebivališča. Ta teden je možno tudi osebno glasovanje, in sicer v Avli MOK v torek in četrtek od 8. do 15. ure, v sredo od 8. do 17. ure.

»H glasovanju vabim vse občanke in občane s stalnim prebivališčem v MOK, stare 16 in več let,  ki še niso glasovali. Oglejte si nabor projektnih predlogov za vašo krajevno skupnost in razmislite, kaj od navedenega bi prineslo največ koristi kraju, v katerem prebivate. Vaše sodelovanje je dragoceno in se vam zahvaljujem, ker nam pomagate pri razvoju vaše krajevne skupnosti in posredno s tem občine kot celote,« je poudaril župan Matjaž Rakovec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.