Gorenjska
2999 ogledov

Gorelo v Zvezdi

požar, tekstilno podjetje, Kranj, Zvezda SPT PGD Kranj-Primskovo Tu, na tem stroju, se je vnelo danes, 5. maja 2022. Po enih podatkih zaradi napake na stroju, po podatkih policije se je vnel material na stroju.
Danes je malo pred 7. uro zagorelo v proizvodnem podjetju na Savski cesti v Kranju. Na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje so navedli, da je gorel stroj za izdelavo gumirane tkanine.

Požar v podjetju Zvezda SPT (nekdanji prostori tovarne Zvezde, pod Delavskim mostom) so pogasili gasilci GARS Kranj, PGD Breg ob Savi in PGD Kranj - Primskovo. V nadaljevanju so gasilci prostore še prezračili in preverili morebitno prisotnost nevarnih plinov. Med gašenjem so bili vsi zaposleni tudi evakuirani.

S Policijske uprave Kranj so nam pozno popoldne v zvezi s požarom pojasnili, da se je vnel material na delovnem stroju in še, da večje škode ni bilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.