Gorenjska
175 ogledov

Gradil bo

gradnja, gradbeno železo M. Ha. Gradbeno železo, fotografija je simbolična.
Gorenjski policisti so v minulih 24 urah obravnavali sedem prometnih nesreč, sedem kršitev javnega reda in miru, požar na vozilu, vlom in še spletno goljufijo.

V Tržiču na Šolski ulici je včeraj okoli 15. ure zagorel avto zaradi tehnične napake, tuja krivda je izključena, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj. Požar so pogasili mimoidoči še pred prihodom gasilcev GARS Kranj, PGD Tržič in Bistrica pri Tržiču. Gasilci so dokončno ohladili vozilo in odklopili akumulator.

Z Bleda pa so policisti dobili prijavo o spletni goljfufiji: neznani storilci so z oškodovankine kartice odtujili denar.

Ne le kraje goriva in artiklov v trgovinah, zdaj je očitno prišel na vrsto tudi vedno dražji gradbeni material. Neznani storilec je vlomil v starejši objekt v vasi Hobovše, občina Gorenja vas - Poljane. Izginilo je 1500 kilogramov gradbenega železa.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.