Gorenjska
111 ogledov

Italijan vzel kokain, kolesar pa alkohol

policijski avtomobil PU Koper policijski avtomobil
Kolesar je popil preveč alkohola, Italijan pa je vzel kokain.

Škofjeloški policisti so včeraj zvečer obravnavali prometno nesrečo na kolesarski stezi, v kateri je bil samoudeležen 46-letni kolesar. Zaradi vožnje preblizu roba vozišča je trčil v robnik, padel in se lahko telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil prepeljan v zdravstveno ustanovo. Vozil je tudi pod vplivom alkohola, in sicer kar okoli 2,7 promila. Policisti zanj vodijo prekrškovni postopek. 

Radovljiški policisti pa so imeli sinoči v postopku še 41-letnega voznika, državljana Italije, ki so mu odredili hitri test na prepovedano drogo. Test je bil pozitiven na kokain. Policisti so mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje, mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in odredili pridržanje.

 

V Kranju nesreča pri delu

Kranjski policisti so bili včeraj okoli poldneva obveščeni o nesreči pri delu. 47-letni moški se je med opravljanjem dela na delovnem stroju enega izmed podjetij hudo telesno poškodovan. Na kraju mu je pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Obveščen je bil tudi delovni inšpektor. Policisti zbirajo obvestila o dogodku in vodijo postopek.     

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.