Gorenjska
1706 ogledov

Izbrani tudi najboljši gorenjski mojstri

Uporabniki portala Primerjam.si so šestič zapored izbrali najboljše slovenske mojstre in podjetja za dom in posel, tudi gorenjske.

Povpraševanje po obrtniških storitvah je v letu 2021 v primerjavi z letom 2020 poraslo za več kot 10 odstotkov. Najbolj iskani so bili krovci, toplotne črpalke, sončne elektrarne, okna ter podjetja za gradnjo in prenovo. Najbolj je lani poskočilo zanimanje po storitvah asfaltiranja. Med ostalimi  storitvami opazno narašča povpraševanje po cateringu. Pojavljajo se tudi številne druge neizkoriščene priložnosti za podjetja, ki si želijo stalnega dotoka novih strank ali pa hočejo le premostiti obdobja, ko je dela manj.

Prav zaradi lažjega iskanja mojstrov vsak dan na spletnem portalu Primerjam.si na stotine Slovencev odda povpraševanje po različnih storitvah za dom. »Vsa ta povpraševanja gredo k več kot 2000 preverjenim in zaupanja vrednim obrtnikom in podjetnikom, ki so se odločili za lažji način pridobivanja  strank,« pojasnjuje Boris Upelj. Primerjam.si je namreč vodilni slovenski portal za povezovanje iskalcev in ponudnikov storitev za dom in posel, svoje storitve pa nudijo tudi v tujini. Uporabniki Primerjam.si so tako šestič zapored izbrali najboljše slovenske mojstre in podjetja za dom in posel. Takšnih, ki so si prislužili naziv “Izbor strank 2021”, je bilo letos 190. Najboljše med najboljšimi je Primerjam.si dodatno nagradil s priznanjem Top 50, ki jih lahko najdete tukaj.

Najboljši mojstri na Gorenjskem so po izbiri uporabnikov tako letos postali: Aleksander Bogataj s.p. iz Žirov, ki se ukvarja z mizarstvom; G-MONT Goran Bobičanec s.p. iz Trzina, ki se ukvarja s suhomontažnimi sistemi; Janez Borovnica s.p. iz Dobruše, ki nudi geodetske storitve; Lokve d.o.o. iz Lesc, ki se ukvarja z okni; ter Miha Oblak s.p. z Bleda, ki se ukvarja s kamnoseštvom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.