Gorenjska
2402 ogledov

Izginili mopedi in motorja za čoln

Vlomilec Fotografija je simbolična.
V tem tednu so policisti na Gorenjskem obravnavali osem vlomov. S Policijske uprave Kranj pri tem navajajo zanimiv podatek, da je najbolj kritičen čas za vlome v tem zimskem obdobju med 17.30 in 19.30.

V Radovljici so včeraj prijavili policiji vlom v garažo. Izginilo je več mopedov in motorja za čoln. "Škode naj bi bilo za približno 9000 evrov. Ker je oškodovanec fizična oseba, več podatkov ne moremo razkriti," so nam danes pojasnili s Policijske uprave Kranj.
Prav tako včeraj so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo v Seničnem, kjer pa zaenkrat še ne pogrešajo ničesar.  

V minulih dneh so v Škofji Loki nezanci vlomili v poslovni objekt in odnesli denar, v Kranju pa so vlomili v gospodarsko poslopje in odnesli orodje.

Zelo slabe volje je bil tudi Radovljičan s Cankarjeve ulice, ker mu je storilec ukradel bakrene žlebove. Vlomljeno je bilo še v stanovanjski hiši v Stražišču in Zvirčah, v Kranju pa v gostinski obrat.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.