Gorenjska
558 ogledov

Izločili pet voznikov

Razno 16.03.14, viski, alkohol, pijaca, steklenica, kozarec, foto: Zurnal24 Žurnal24 main
Policisti so samo včeraj, v nedeljo, zaradi alkoholiziranosti iz prometa na območju Kranja izločili dva voznika. Od petka naprej pa so na območju Radovljice, Kranja in Škofje Loke ustavili še tri, ki so bili alkoholizirani, obravnavali pa so jih še zaradi drugih nevarnih ravnanj v prometu.

Na podlagi prijave so kranjski policisti včeraj iz prometa izločili voznika z 0,80 mg/l alkohola. V drugem postopku pa so vožnjo prepovedali vozniku z 0,90 mg/l alkohola, so danes v pregledu dogodkov sporočili iz Policijske uprave Kranj. Obenem so s PU Kranj pozvali k odgovornim ravnanjem in udeležbi v prometu z ničelno stopnjo alkohola.

Po ustavitvi v pridržanje

Že v petek so radovljiški policisti obravnavali voznika, ki je avto vozil v času prepovedi vožnje in dlje časa ni ustavil. Po ustavitvi so proti njemu uporabili prisilna sredstva in mu odredili pridržanje. Policisti so mu zasegli tudi snov, ki je najverjetneje prepovedane droga. Proti njemu poteka prekrškovni postopek.
V še enem primeru v petek so kranjski policisti obravnavali voznika, ki je na rdeči luči trčil v osebni avtomobil pred seboj, potem pa s kraja še odpeljal. Policisti so ga izsledili, preizkus alkoholiziranosti pa je pri njem pokazal rezultat 1,11 mg/l alkohola.

Začetnika ustavljali skoraj pet kilometrov

V soboto so voznika, ki ni ustavil, obravnavali škofjeloški policisti. Ustaviti so ga uspeli po okoli petih kilometrih vožnje. Ugotovili so, da gre za voznika začetnika pod vplivom alkohola (0,16 mg/l). Proti njemu poteka prekrškovni postopek zaradi kršitev več prometnih pravil. Iz prometa je bil izločen.

 

Komentarjev 3
  • serkookaf 05:08 19.januar 2021.

    www︎.︎Duterte︆.︆net - oddličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

  • Avatar Krizar53
    Krizar53 19:45 18.januar 2021.

    Pjančke in telefončkarje je treba jebat na polno!!