Gorenjska
3341 ogledov

Izpuhtelo 900 litrov nafte

Tovornjak Andrej Leban
Gorenjski policisti so v minulih 24 urah obravnavali dve dejanji s področja kriminalitete, zaradi česar bodo obveščali tudi državno tožilstvo. Gre za večjo tatvino nafte na območju Radovljice in nasilje v družini v Tržiču.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Kranj, so bili policisti včeraj, 2. marca, zjutraj obveščeni o tatvini nafte iz rezervoarjev dveh tujih tovornih vozil, parkiranih ob gorenjski avtocesti na območju Radovljice. Iz enega so si neznanci v noči s 1. na 2. marec protipravno prilastili 100 litrov, iz drugega pa 800 litrov nafte. Policisti o neznanem storilcu zbirajo obvestila in vodijo predkazenski postopek.

Nasilnežu izrekli prepoved približevanja

Včeraj dopoldne so tržiški policisti obravnavali nasilje v družini. 55-letnemu moškemu so zaradi nasilnih dejanj nad 54-letno partnerko izrekli prepoved približevanja. O dejanjih policisti zbirajo obvestila v smeri kaznivega dejanja z elementi nasilja,

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.