Gorenjska
2431 ogledov

Izrekli prepoved približevanja

Pest Profimedias Fotografija je simbolična.
Jeseniški policisti so včeraj prejeli prijavo nasilja v družini, in sicer je do nasilja prišlo med partnerjema, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj.

Po obravnavi nasilja na območju Jesenic so policisti osebi izrekli prepoved približevanja, še naprej pa zbirajo obvestila v zvezi kaznivega dejanja z elementi nasilja. Po zbranih obvestilih bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Če ste priča ali žrtev, ...

V posebnem sporočilu za javnost so danes s Policijske uprave Kranj zapisali, da policija v družinskem okolju obravnava različne oblike nasilnih dejanj, od na videz blagih oblik do tistih najhujših. Oseba je lahko žrtev fizičnega, psihičnega, spolnega in ekonomskega nasilja. Zato se z različnimi oblikami policijskega dela in povezovanjem z drugimi institucijami zavzemamo za ničelno toleranco do nasilja. Če ste žrtev nasilja ali ste bili priča takemu dejanju, pridite na policijsko postajo ali pa pokličite na 113 oziroma anonimni telefon 080 1200. Niste sami, pomagali vam bomo!
 Več si lahko preberete na: https://bit.ly/3gb19Gl.

Izbruh tudi v Kranju

Kranjski policisti so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na javnem kraju, so danes v pregledu dogodkov, ki so se zgodili v zadnjih 24 urah, še navedli s PU Kranj. O tej kršitvi vodijo postopek in zbirajo obvestila tudi v zvezi kaznivega dejanja z elementi nasilja. Policisti pa so prejeli še en klic o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru. O tem vodijo prekrškovni postopek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.