Gorenjska
13702 ogledov

Končno nova živilska trgovina!

Luka Škerjanec
V Cerkljah na Gorenjskem bodo po več letih dobili novo živilsko trgovino.

Občina Cerklje na Gorenjskem je ena od petih leta 1994 novoustanovljenih občin, ki so nekdaj spadale pod skupno občino. Njena površina meri 79 km2 in ima približno ima 7632 prebivalcev. V Cerkljah pa se že več let prizadevajo, da v kraju dobijo novo konkurenčno večjo živilsko trgovino. Do sedaj namreč lahko kupujejo le v trgovini Mercator. Po novem bo do konca leta novo trgovino postavilo sedaj tudi podjetje Spar.

"Nova poslovalnica Spar Cerklje se bo nahajala na južnem delu naselja ob Slovenski cesti, nasproti bližnjega bencinskega servisa Petrol, in bo manjše velikosti, skupna površina bo znašala približno 1.000 kvadratnih metrov. Tako bo ravno pravšnja, da bo s svojo ponudbo lahko zadovoljila nakupne potrebe tamkajšnjih prebivalcev. Otvoritev trgovine je predvidena še v letošnjem letu," so povedali za Spar Slovenija.

Nove trgovine se zelo veseli tudi tamkajšnji župan Franc Čebulj. "Na področju občine Cerklje imamo eno trgovino Supermarket Mercator in 2 manjši trgovini. Za lokacijo nove trgovine v Cerkljah smo se začeli pogovarjati pred 4 leti. Za občino bo to pomenilo dodano vrednost, predvsem za prebivalce in tudi obiskovalce občine pa več in boljšo konkurenčno ponudbo."

 | Avtor: Franc Čebulj Franc Čebulj

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.