Gorenjska
449 ogledov

Konec tedna bo zaprta cesta Mavčiče-Praše

Wikipedia
Konec tedna bodo od gasilskega doma v Mavčičah do objekta Praše 4 potekala zaključna gradbena dela, zato bo cesta zaprta.

Kot smo že poročali, se zaključuje 1. faza rekonstrukcije ceste Breg–Mavčiče. V soboto bodo tako brizgali emulzijo, v nedeljo pa še polagali obrabni sloj asfalta. Zato bo na celotnem odseku popolna zapora ceste v soboto od 17.00 pa vse do nedelje do 19.00.

Mestna občina Kranj se ob tem že intenzivno pripravlja na 2. fazo rekonstrukcije ceste Breg–Mavčiče. Tako so že začeli s postopkom pridobivanja zasebnih zemljišč za obnovo 640 metrov dolgega cestišča v Prašah. Če bodo lastniki naklonjeni prodaji potrebnega deleža, se prebivalcem Praš do konca leta obeta obnovljena in varnejša cesta z novim enostranskim pločnikom in obojestransko kolesarsko stezo. Zgradili oziroma zamenjali bodo tudi vso komunalno infrastrukturo.

CESTA Gorenjska Z odkupi zemljišč se nadaljuje obnova ceste Breg-Mavčiče
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.