Gorenjska
16344 ogledov

Kranj je dobil največjo gorenjsko otroško igralnico

Peter Šalamon
V kranjskem Megacentru, na Savski cesti, so danes uradno odprli največjo otroško igralnico na Gorenjskem.

Mini Center je otroška igralnica, ki se razprostira na kar 500 kvadratnih metrih površine in je namenjena otrokom do 12 leta. Poleg spusta po strašnem tigrastem toboganu se otroci lahko zabavajo na 3 trampolinih, kjer lahko razvijajo svoje akrobatske sposobnosti, se spuščajo po vrveh, plezajo čez ovire kot opice, in še več. V igralnici niso pozabili niti na najmlajše. V otroškem kotičku, ki je namenjen otrokom do 3 leta starosti, otroci lahko premagujejo različne ovire, se kopajo v bazenu žogic ter se spuščajo po toboganu. Ob tem organizirajo tudi rojstnodnevne zabave in varstvo za otroke od 5. leta.

 | Avtor: Peter Šalamon Peter Šalamon

»Prvi razlog za to, da sem se odločil za investiranje v Mini Center, je ta, da mi je bil všeč sam koncept. Drugi razlog pa je, da je velika potreba po tem, saj so otroci danes veliko časa pred ekrani, mi pa jih želimo spodbuditi k športni aktivnosti, ki je zanje ob igri primerna. To sem videl že v več igralnicah v Avstriji in Nemčiji, kako to uspešno deluje in sem to želel pripeljati tudi v Slovenijo,« je povedal investitor Aco Trampuž. Ob tem je dodal, da sta otrokova varnost in zdravje v njihovi igralnici postavljena na prvo mesto. Igrala so primerno zaščitena in otroci so med igro varni, predvsem pa redno skrbijo tudi za čistočo in razkuževanje.

 | Avtor: Peter Šalamon Peter Šalamon

Odprtja največje igralnice na Gorenjskem se je udeležil tudi kranjski župan Matjaž Rakovec. »Končno so tudi otroci dobili takšno zadevo, ki je za te čase, jesen, zimo, začetek pomladi, zelo primerna, ko so dnevi krajši. Kot slišim, so tudi občani zelo zadovoljni, sploh pa starši, da jim ne bo treba več voziti otrok v Ljubljano. Torej to je res enkratna privatna iniciativa in sem prepričan, da bo uspešna, ker to so projekti, ki jih Kranj potrebuje.«

 | Avtor: Peter Šalamon Peter Šalamon

Igralnica je odprta vsak dan v tednu od 9.00 do 20.00. Vstopnina za igralnico je 5 evrov, letna vstopnica pa je 50 evrov.

Komentarjev 1
  • Catherine_Sok 11:07 07.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦