Gorenjska
11374 ogledov

Kranj: nov režim na Zlatem polju

Redarstvo Kranj Žurnal24
Na Zlatem polju v Kranju, v takoimenovani podconi C2-I, od danes, ponedeljka, 1. avgusta, velja režim kratkotrajnega parkiranja. Ob delavnikih bo tam možno parkirati največ do ene ure, čas prihoda na parkirišče pa bo treba ustrezno označiti. Imetniki parkirnih dovolilnic in parkirnih abonmajev so upravičeni do neomejenega parkiranja na tem območju.

Območje kratkotrajnega parkiranja obsega Gosposvetsko ulico 3, Gradnikovo ulico 1, 2, 3, 4, 5, 7, 9 in 11, Ulico Franca Rozmana - Staneta 1, 2, 3, 4, 5 in 7 ter Levstikovo ulica 1 in 3, in sicer ob delavnikih med 7. in 18. uro. Ob koncih tedna in praznikih pa bo parkiranje ostalo neomejeno.

Vozniki bodo morali čas prihoda označiti na vidnem mestu v vozilu oziroma na armaturni plošči s parkirno uro ali z zapisom časa prihoda na listu, ki bo moral biti dobro viden.
Potem, ko bo pretekla ena ura, bo treba vozilo odpeljati. Le pri pravilni označitvi bodo medobčinski redarji lahko ugotovili, da je parkiranje v skladu s pravili, sicer lahko skladno z določili zakona o pravilih cestnega prometa vozniku izrečejo globo v višini 40 evrov, opozarjajo z Mestne občine Kranj.

V sporočilu, ki so ga posredovali z Mestne občine Kranj, so še navedli, da je za parkiranje na omenjenem območju na Zlatem polju možno pri Komunali Kranj kupiti parkirni abonma. Zainteresirani lahko vlogo za mesečni abonma pošljejo na elektronski naslov abonma@komunala-kranj.si. Občinska taksa za parkiranje v coni 2 znaša mesečno 40 evrov z DDV ali letno 400 evrov z DDV.

Komentarjev 1
  • Ruth_Fortier 11:13 02.avgust 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev.. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij .........>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦