Gorenjska
816 ogledov

Kranj: po pretepu enega pridržali

Na območju PU Kranj je prostora za pridržanje 12 ljudi naenkrat. Žurnal24 main Prostor za pridržanje v Kranju.
Gorenjski policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali štiri prijave kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter tri v zasebnem prostoru. Med njimi izstopa nasilje v Kranju: na javnem kraju sta se močno stepla moška. Kaj je bil vzrok za njun spor, ni znano.

Policisti so, kot so sporočili danes, enega od moških, ki sta se stepla, pridržali, ker je bil nasilen oziroma je s kršitvijo nadaljeval tudi v policijskem postopku. Postopek z drugim pa so na kraju zaključili z uvedbo prekrškovnega postopka.
Med zbiranjem obvestil o kršitvi pa so kranjski policisti ugotovili, da so na kraju poškodovana tudi štiri osebna vozila. Zdaj zato proti enemu od moških, ki se je tepel, vodijo tudi predkazenski postopek zaradi kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari.

Tatovi ne počivajo

Pestro delo so imeli včeraj tudi drugi gorenjski policisti.

Na Gubčevi ulici v Kranju je storilec s terase pritličnega stanovanja ukradel kolo. Pri Zgornjem Brniku sta storilca vlomila v osebni avtomobil in iz njega ukradla denarnico.

Na Jesenicah je neznanec vrgel kamen v steklo osebnega avtomobila. Prav tako na Jesenicah je storilec poškodoval ključavnico na zabojniku za odpadno embalažo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.