Gorenjska
496 ogledov

Po trčenju na Koroški cesti zagorel avto

Varnostna razdalja Saša Despot Neupoštevanje varnostne razdalje je pogost vzrok za prometno nesrečo. Fotografija je simbolična.
Danes, 19. maja, sta malo čez pol sedmo zjutraj na Koroški cesti v Kranju trčili osebni vozili. Zaradi posledic trčenja je zagorelo eno od vozil, a so požar poklicni gasilici GARS Kranj v hitri intervenciji pogasili, da se ni širil.

Gasilci so ohladili pregret motor, zavarovali kraj dogodka, posuli iztekle motorne tekočine ter odklopili akumulatorja in usmerjali promet do prihoda policistov. Reševalci Nujne medicinske pomoči Kranj pa so oskrbeli voznico ter jo odpeljali v Zdravstveni dom Kranj, so zapisali na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje.
S Policijske uprave Kranj so nam pojasnili, da je do nesreče prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje. Zoper povzročitelja policisti vodijo prekrškovni postopek.
Potrdili so še, da je bila ena udeleženka nesreče telesno poškodovana, in sicer naj bi po prvih podatkih utrpela lažje poškodbe.

V zadnjih 24 urah se je na Gorenjskem zgodilo 16 prometnih nesreč, od teh tri s telesnimi poškodbami ljudi in šest zaradi povoženja divjadi.
Še enemu vozniku pa so kranjski policisti zasegli vozillo, ker je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.